Crypto-Prijzen.nl

Together Labs lanceert MetaJuice om de metaverse economie aan te drijven

Together Labs lanceert MetaJuice om de metaverse economie aan te drijven

Together Labs kondigde de lancering aan van MetaJuice, het nieuwe blockchain-bedrijf dat de metaverse economie aandrijft, leerde Invezz uit een persbericht.

Het bedrijf zal blockchain gestuurde markten ontsluiten die het voor iedereen mogelijk maken om de toekomstige metaverse te bouwen, bezitten, verdienen en vorm te geven. Het zal ook VCOIN, VCORE en NFT’s op de markt brengen.

Eerste activa lancering in IMVU metaverse

De eerste lancering van deze crypto activa zal zijn in de IMVU metaverse, die meer dan een miljoen dagelijkse actieve gebruikers heeft. IMVU is een top 5 app in de iOS/Apple App Store en Google Play Store, waar miljoenen gebruikers hun avatars aanpassen en meer dan 40.000 bestemmingen verkennen om met elkaar in contact te komen.

De tweede zal in WithMe zijn, de nieuwe metaverse van Together Labs. De visie van MetaJuice is om gebruikers op alle metaverse platforms in staat te stellen vrijelijk activa te verdienen en te bezitten, hoewel de activa eerst op de platforms van Together Labs zullen worden gelanceerd.

Daren Tsui, Chief Executive Officer van Together Labs, merkte op:

Together Labs is altijd een pionier geweest in de metaverse. We zullen het voortouw blijven nemen met de introductie van onze nieuwe blockchain entiteit en geavanceerde digitale valuta’s en NFT’s. We zullen ons eerst concentreren op blockchain die onze platforms mogelijk maakt en vervolgens die ervaring gebruiken om alle gebruikers in staat te stellen naadloos over werelden te bewegen en transacties uit te voeren.

John Burris, President van MetaJuice en Chief Strategy Officer van Together Labs, voegde toe:

De overgrote meerderheid van de huidige metaverses zijn gesloten of ommuurde platforms die barrières vormen voor gebruikers om echt eigendom te verdienen en te ervaren. Door gebruik te maken van blockchain technologie, zal MetaJuice de volledige waarde van de metaverse voor gebruikers ontsluiten en een pad creëren waar gebruikers niet alleen aan kunnen deelnemen, maar ook daadwerkelijk de toekomst van metaverse kunnen vormgeven.

Een professioneel team met tientallen jaren collectieve ervaring

Het MetaJuice team bestaat uit succesvolle ondernemers met expertise op het gebied van blockchain, digitalisering, gaming en content die samen tientallen jaren bestrijken.

Innovatieve projecten die de metaverse aandrijven

Ze lanceerden voor het eerst VCOIN, de eerste wereldwijd overdraagbare digitale valuta. Hun tweede project was VCORE, een meta token dat is ontworpen om gebruikers in staat te stellen deel te nemen aan het vormgeven van de toekomst van de metaverse. Met deze innovaties lijkt de metaverse toekomst bijzonder rooskleurig.

De lancering van MetaJuice wordt gestreamd voor GamesBeat Summit: Into the Metaverse op 27 januari, 10:45 uur PST met een toespraak van John Burris.

La notizia Together Labs lanceert MetaJuice om de metaverse economie aan te drijven era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*