Crypto-Prijzen.nl

TNC IT Group koopt 200 miljoen STRM munten in de onlangs gesloten StreamCoin ICO

TNC IT Group koopt 200 miljoen STRM munten in de onlangs gesloten StreamCoin ICO

StreamCoin heeft aangekondigd dat het een zakelijke ICO-investering heeft binnengehaald van de TNC IT Group. Het blockchain-adviesbureau heeft meer dan 200 miljoen STRM gekocht, in de zojuist gesloten STRM openbare verkoop.

StreamCoin maakte bekend dat het meer dan $ 11,7 miljoen kon ophalen in de openbare verkoop van drie maanden. Waarmee het zijn doel voor zachte kapitalisatie van $ 11,250.000 overschreed.

StreamCoin en TNC relatie

StreamCoin heeft een goede relatie met de TNC IC Group. Deze begon toen de TNC een World Metaverse Conference (WMC) en een gelijktijdige World Streamers Conference (WLSC) organiseerde op 25 en 26 maart 2022. Meer dan 30.000 mensen namen deel, zowel in de Festival Arena in Dubai als virtueel.

Tijdens die evenementen was StreamCoin een van de platina-sponsors die de organisatoren ondersteunde. Bovendien was Michael Ein Chaybeh, de CEO van StreamCoin, vereerd om het welkomstwoord samen met andere optredens op het podium te geven.

Daarnaast sponsorde het multi-streamingplatform MeiTalk van StreamCoin, ook de Top 100 Influencer Awards van MeiTalk.

Over de investeringen van TNC zei Michael:

“StreamCoin staat bekend als een drijvende kracht in de livestreamingindustrie. Deze recente investering van TNC laat alleen maar zien hoeveel potentieel ze zien in StreamCoin, en daarvoor ben ik echt dankbaar. Dit getuigt ook van de vriendschap en het begrip dat we in de loop van de maanden hebben ontwikkeld.”

TNC Executive Director Jason H. Jang complimenteerde StreamCoin ook door te zeggen:

“Sinds onze correspondentie eerder dit jaar hebben we bij TNC IT Group een enorm potentieel gezien in StreamCoin voor een revolutie in sociale media, met name livestreaming. Het is onze missie om veelbelovende bedrijven te zoeken om te ondersteunen, en StreamCoin is zeker een die alle kwaliteiten vertoont die we zoeken in een partnerbedrijf. We kijken uit naar meer vruchtbare samenwerkingen in de toekomst.”

In de tussentijd heeft StreamCoin meerdere STRM vermeldingen aangekondigd op meer dan 100 crypto exchanges. Daarnaast heeft het bedrijf ook STRM Staking gelanceerd, een online portal waar STRM houders rente in GaStream (GSTRM) kunnen verdienen na het staken van hun STRM. Ze bieden ook een swapservice aan met Stream Bridge.

Het bericht TNC IT Group koopt 200 miljoen STRM munten in de onlangs gesloten StreamCoin ICO verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*