Crypto-Prijzen.nl

Timechain voegt zich bij Fireblocks om de blootstelling te vergroten

Timechain voegt zich bij Fireblocks om de blootstelling te vergroten

Timechain heeft zich aangesloten bij het Fireblocks netwerk om zijn exposure op institutioneel niveau te vergroten, zo vernam Invezz uit een persbericht. Het bekende en gerespecteerde Canadese bedrijf is gespecialiseerd in het beheer van digitale activa en gedecentraliseerde financiële (DeFi) diensten.

Robuuste handels- en financiële tools

Het veilige financiële ecosysteem zorgt voor robuustere handels- en financiële tools dan die van andere Canadese cryptocurrency services. De gedistribueerde handelsaggregator, TimeChainSwap, combineert liquiditeit over meerdere ecosystemen en netwerken, waardoor een hoognodige mate van interoperabiliteit wordt bereikt.

Timechain breidt bereik uit naar honderden deelnemers

De toenemende institutionele belangstelling voor cryptocurrencies heeft geleid tot nieuwe kansen voor gevestigde cryptobedrijven. Dankzij de integratie met Fireblocks kan Timechain honderden institutionele netwerkdeelnemers opnemen in het toepassingsgebied, waaronder grote OTC’s, wereldwijde banken, vermogensbeheerders, hedgefondsen en liquiditeitsverschaffers.

Louis Cléroux, CEO van Timechain merkte op:

Deze samenwerking stelt ons in staat om onze klanten een ultraveilig product aan te bieden en geeft ons de mogelijkheid om ons bedrijf in de toekomst op te schalen. Dit is een belangrijke stap in de groei van ons bedrijf. We zullen ook onze inspanningen kunnen voortzetten om het grote publiek te informeren over de wereld van cryptocurrency.

Zesvoudige groei van netwerkdeelname

Fireblocks heeft een substantiële groei doorgemaakt sinds de lancering minder dan twee jaar geleden. De netwerkdeelname is zes keer zo groot geworden en heeft meer dan 400 deelnemers bereikt. Bovendien introduceert de integratie van Timechain infrastructuur voor toegang tot gedecentraliseerde financiële oplossingen en opties voor crypto-activabeheer.

Michael Shaulov, CEO en medeoprichter van Fireblocks voegde toe:

We zijn verheugd om onze voetafdruk in Canada verder uit te breiden, en deze integratie met Timechain zal Fireblocks in staat stellen om de activa van Timechain’s klanten in de regio te helpen beveiligen. Door klanten de mogelijkheid te bieden om gebruik te maken van de beveiliging van de Fireblocks infrastructuur, kan Timechain de introductie van nieuwe tools versnellen en tegelijkertijd het aantal digitale activa dat het kan ondersteunen uitbreiden.

Een toonaangevende leverancier van digitale activabeveiliging

Fireblocks is een toonaangevend platform voor de beveiliging van digitale activa in de crypto en blockchain industrie. Ze helpen institutionele klanten hun digitale activa veilig te houden door API inloggegevens en privésleutels te beveiligen en de noodzaak van stortingsadressen weg te nemen.

De integratie geeft Timechain aanzienlijke mogelijkheden om zijn bereik te vergroten, bijvoorbeeld via een aantal inkomstenstromen, waaronder DeFi NFT’s, TimechainSwap beloningen en meer.

Het bericht Timechain voegt zich bij Fireblocks om de blootstelling te vergroten verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*