Crypto-Prijzen.nl

Timechain lanceert nieuwe functionaliteit op DEX

Timechain lanceert nieuwe functionaliteit op DEX

Toestemmingsloos leen- en uitleenprotocol Timechain heeft Automated Market Maker (AMM) liquiditeitspools, yield farming en staking functionaliteit geïntroduceerd op zijn TimechainSwap DEX, vernam Invezz uit een persbericht.

Toonaangevende DEX aggregator op Fantom, BSC, Ethereum

TimechainSwap is vooral bekend als DEX aggregator op de Fantom (FTM/USD), Binance Smart Chain (BNB/USD) en Ethereum (ETH/USD) blockchains. Het verbindt een verscheidenheid aan DEX’s met een enkel platform, zodat gebruikers de beste uitwisselingsroutes kunnen vinden op elk geïntegreerd platform.

Het ontwikkelt ook zijn eigen DEX platform en voegt DeFi functies toe die erop gericht zijn zijn token TCS van liquiditeit te voorzien en andere tokens te promoten die gebruik willen maken van zijn infrastructuur.

Een stimulans om liquiditeit te verschaffen

De nieuwe liquiditeitspools zullen gebruikers een prikkel geven om de DEX van liquiditeit te voorzien. Ze ontvangen beloningen in vergoedingen van transacties op het platform. Elke transactie wordt geleverd met een vergoeding van 0,3%, waarvan 0,2% wordt teruggegeven aan liquiditeitsverschaffers en 0,1% gaat naar het TCS Buyback programma.

Beschikbare liquiditeitspools bij de lancering zijn onder meer TCS/DAI, FTM/USDC, TCS/FTM, TCS/USDC en FTM/DAI.

Om liquiditeit aan beschikbare pools toe te voegen, kunnen gebruikers een gelijke waarde van de twee tokens binnen het paar verstrekken, waarbij ze LP tokens ontvangen die hun aandeel in de pool vertegenwoordigen. De LP tokens kunnen op elk moment worden ingewisseld en zullen automatisch kosten verdienen die evenredig zijn aan het aandeel van elke gebruiker in de pool.

Yield farming stelt aanbieders in staat om LP tokens op farms te storten

Op TimechainSwap stelt yield farming liquiditeitsverschaffers in staat om LP tokens te storten in liquidity farms en beloningen te verdienen in TCS. De liquiditeitsfarms zijn bedoeld om gebruikers een prikkel te geven om liquiditeit te verstrekken aan TimechainSwap en om het tijdelijke verliesrisico te compenseren. Ze kunnen hun beloningen op elk moment krijgen.

Beschikbare liquiditeitsfarms bij de lancering zijn onder meer TCS/USDC, TCS/FTM en FTM/USDC. In de toekomst zullen gebruikers hun eigen landbouwpools kunnen lanceren met de tokens van hun keuze.

Staking functies bieden beloningen in TCS

Met de staking functie van TimechainSwap kunnen stakers TCS beloningen verdienen via de TCS single asset staking pool (SSP). Om een aantrekkelijk rendement te bieden, zal TimechainSwap de beloningen dynamisch aanpassen, waardoor extra beloningen beschikbaar komen via het TCS Buyback programma en promoties.

La notizia Timechain lanceert nieuwe functionaliteit op DEX era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*