Crypto-Prijzen.nl

Time Magazine accepteert nieuw uitgebrachte ApeCoin

Time Magazine accepteert nieuw uitgebrachte ApeCoin

Time Magazine breidt zijn onderneming uit naar de markt voor cryptocurrency. Het bedrijf heeft aangekondigd dat het ApeCoin (APE) gaat accepteren. Het bedrijf merkte op dat APE betalingen in de komende weken zouden worden goedgekeurd.

APE is een nieuwe cryptocurrency op de markt. De cryptocurrency is ontwikkeld door de Bored Ape Yacht Club (BAYC). BAYC is een van de meest waardevolle non-fungible token (NFT) collecties.

Time Magazine accepteert ApeCoin

In april vorig jaar integreerde Time Magazine zijn eerste cryptocurrencies om als betalingsoptie te worden gebruikt. Deze cryptocurrencies omvatten Bitcoin, Ethereum, Dogecoin en XRP.

Ondanks dat het amper een week geleden werd gelanceerd, is APE een van de grootste winnaars in de crypto ruimte geworden. Op donderdag kregen degenen die de BAYC NFT bezaten het token uit de lucht voordat het begon te handelen op beurzen.

De munt is al vermeld in enkele van de grootste cryptocurrency handelsplatforms, waaronder Binance, Coinbase en FTX. In slechts een paar uur handel was het token met meer dan 1.000% gestegen en steeg het naar ongeveer $ 39,40. De prijs vertoont echter tekenen van een sterke correctie.

APE vertoont momenteel tekenen van verhoogde volatiliteit. Gedurende de afgelopen 24 uur is de munt met 5,5% gedaald om te handelen op ongeveer $ 10,42. Volgens CoinMarketCap heeft APE momenteel een marktkapitalisatie van $ 2,92 miljard, waarmee het de 46e grootste cryptocurrency is. Nieuwe tokens op de markt staan echter bekend om hun beruchte volatiliteit voordat hun echte marktprijs is vastgesteld.

Time Magazine crypto initiatieven

Time Magazine zet zich in voor zijn cryptocurrency plannen. In 2021 werkte Time Magazine, Time Magazine samen met Grayscale, het grootste bedrijf voor digitaal vermogensbeheer ter wereld, om Bitcoin op zijn balans te houden.

Het bedrijf bracht ook enkele van zijn favoriete nummers uit in de vorm van NFT. In december bestempelde het tijdschrift Elon Musk, de CEO van Tesla en een van de populaire crypto supporters, als de persoon van het jaar.

Vorige week bracht het tijdschrift zijn eerste NFT nummer uit. De cover van het nummer was de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin. Tijdens een interview met het tijdschrift sprak Buterin over de crypto en blockchain ruimte en hoe de sector ten goede zou kunnen worden gebruikt.

Het bericht Time Magazine accepteert nieuw uitgebrachte ApeCoin verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*