Crypto-Prijzen.nl

TikTok werkt samen met Audius, moet u nu investeren in AUDIO?

TikTok werkt samen met Audius, moet u nu investeren in AUDIO?

Audius AUDIO/USD is een gedecentraliseerd protocol voor het delen van muziek en een streamingprotocol dat directe transacties tussen makers en hun luisteraars kan vergemakkelijken. Dit betekent dat iedereen de mogelijkheid krijgt om inkomsten te genereren met audio inhoud, deze te verspreiden en te streamen.

De TikTok integratie als katalysator voor groei

Op 16 augustus tweette Audius hun aankondiging dat ze TikTok zouden integreren. Met andere woorden, gebruikers zouden hun tracks rechtstreeks van Audius naar TikTok kunnen delen.

Bovendien maakt deze integratie Audius een van de eerste partners van de mediagigant Sound Kit SDK.

Met andere woorden, makers hebben nu de mogelijkheid om originele muziek van applicaties van derden naar het TikTok ecosysteem te brengen.

Wat betreft de artiesten die aan boord sprongen, zijn er Skrillex, Deadmau5, The Stafford Brothers, 3LAU en anderen.

Moet u investeren in Audius (AUDIO)?

Op 18 augustus was de waarde van Audius (AUDIO) $ 2,80.

Ter vergelijking: de hoogste waarde ooit werd bereikt op 27 maart, waar de token een waarde had van $ 4,95. Dit geeft aan dat de hoogste waarde 76% hoger is dan de waarde op 18 augustus.

TikTok wekte een enorme interesse en groei in het token, waar het van $ 1,62 op 16 augustus vóór de aankondiging sprong naar $ 3,49 na de aankondiging.

Dit betekende een waardestijging van 115%, direct na de TikTok aankondiging, die blijk gaf van oprechte interesse in zowel het token als de integratie.

Vanaf het hoogste punt op 16 augustus daalde het met 20% tot 18 augustus, wat dit een perfect punt maakt om in het token te investeren.

TikTok is verreweg een van de meest populaire applicaties die er zijn en gezien de oprechte integratie en interesse voor makers om hun muziek op het platform te delen, heeft het veel potentie om te groeien.

Hoe meer het platform groeit en hoe meer makers Audius gaan gebruiken, hoe meer vraag naar het AUDIO token zal toenemen, wat op zijn beurt zal leiden tot een hogere prijs. Volgens gegevens van IntoTheBlock zag Audius in de afgelopen 7 dagen $ 72,63 miljoen aan transacties van meer dan $ 100.000.

Bovendien zag het 15.630 adressen met betrekking tot het 30-daagse gemiddelde, met een 30-dagen hoogtepunt van 17.420 adressen en een 30-daags dieptepunt van 14.950 adressen.

Met dit alles in gedachten is het duidelijk dat het AUDIO token het potentieel heeft om te groeien en tegen eind augustus kan oplopen tot $ 3,52, wat het een waardevolle investering maakt.

The post TikTok werkt samen met Audius, moet u nu investeren in AUDIO? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*