Crypto-Prijzen.nl

THORSwap sluit een privé-tokenverkoop van $3,75 miljoen af

THORSwap sluit een privé-tokenverkoop van $3,75 miljoen af

Te midden van de stijgende populariteit van cross-chain gedecentraliseerde beurzen (DEX’s), heeft THORSwap, een van de cross-chain DEX’s, zijn privé-tokenverkoop afgesloten met een opbrengst van $ 3,75 miljoen.

De THORSwap private token-verkoop werd ondersteund door verschillende toonaangevende durfkapitaalfondsen binnen de blockchain ruimte, waardoor de bereidheid van investeerders om marktklare gedecentraliseerde financieringsplatforms (DeFi) te ondersteunen, werd vergroot. Het is vermeldenswaard dat de DeFi ruimte snel $ 200 miljard aan totale waarde nadert, waarbij DEXen een aanzienlijk deel van dat bedrag voor hun rekening nemen.

Enkele van de durfkapitaalfondsen die deelnamen, zijn IDEO CoLab Ventures, True Ventures, Nine Realms, Sanctor Capital, Proof Group, Qi Capital en 0xVentures.

De opbrengst van de private token-verkoop zal worden gebruikt om de ontwikkeling en operationele middelen van THORSwap voort te zetten. Het zal ook worden gebruikt om nieuwe producten te lanceren op THORChain, het gedecentraliseerde liquiditeitsblockchain-netwerk waarop THORSwap is gebouwd.

Op dit moment ondersteunt THORSwap Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC), Binance coin (BNB), Bitcoin Cash (BCH), en BEP-20 en ERC-20 tokens.

THORSwap zei ook dat het native generatie evenement voor zijn native token later deze maand gepland staat.

Toen THORChain in april van dit jaar werd gelanceerd, was de cryptocurrency industrie vol lof over de blockchain. ShapeShift topman Erick Voorhees omschreef het bijvoorbeeld als een baanbrekend moment voor de industrie.

In een commentaar destijds zei Erik Voorhees:

“Thorchain heeft geen bruggen. Het heeft geen verpakking. Het zijn native assets, voor het eerst op een gedecentraliseerde manier geruild over ketens.”

THORChain is trouw gebleven aan zijn doel door een netwerk te creëren waarmee gebruikers cryptocurrencies kunnen ruilen en gebruiken over meerdere blockchains zonder de noodzaak van ingepakte tokens.

De rol van DEXen in de explosieve groei van DeFi

Sinds ze zijn uitgevonden, hebben gedecentraliseerde beurzen (DEX’s) de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de explosieve groei van DeFi.

Op dit moment zijn DEX’s goed voor meer dan 13% van het totale handelsvolume van cryptocurrency. Volgens defipulse is de totale vergrendelde waarde in DEXes ongeveer $ 28 miljard.

The post THORSwap sluit een privé-tokenverkoop van $3,75 miljoen af appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*