Crypto-Prijzen.nl

THORChain stijgt na spannende update: beste plaatsen om THORChain te kopen

THORChain stijgt na spannende update: beste plaatsen om THORChain te kopen

Vanmorgen vroeg piekte THORChain’s token RUNE met 34% nadat synthetische activa in het ecosysteem waren geactiveerd. Na de update heeft THORChain de helft van de swapkosten, waardoor swaps goedkoper en sneller zijn voor handelaren. Het is mogelijk om bijna onmiddellijk transacties uit te voeren met een hoog volume.

Zal de prijs van RUNE blijven stijgen? Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je THORChain kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om THORChain nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is THORChain?

THORCHain is een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol waarmee gebruikers eenvoudig cryptocurrency-activa kunnen uitwisselen over een reeks netwerken zonder daarbij de volledige bewaring van hun activa te verliezen.

Met THORChain kunnen gebruikers eenvoudig het ene activum voor het andere ruilen in een omgeving zonder toestemming, zonder afhankelijk te zijn van orderboeken om liquiditeit te verkrijgen. In plaats daarvan worden marktprijzen gehandhaafd door de verhouding van activa in een pool.

RUNE is de basisvaluta in het THORChain-ecosysteem. Het wordt ook gebruikt voor platformbeheer en -beveiliging als onderdeel van de Sybil-resistentiemechanismen van THORChain. THORChain-knooppunten moeten minimaal 1 miljoen RUNE vastleggen om deel te nemen aan het roterende consensusproces.

Volgens een officiële vertegenwoordiger van THORChain heeft het platform geen CEO, geen oprichter en geen bestuurders. De ontwikkeling van het platform wordt georganiseerd via Gitlab.

Moet ik nu THORChain kopen?

Omdat het moeilijk is om met een nauwkeurige voorspelling van cryptocurrency te komen, moet je nooit beslissingen nemen die van invloed zijn op je financiën voordat je een diepgaande marktanalyse hebt uitgevoerd. Investeer niet meer dan je je kan veroorloven te verliezen.

THORChain prijsvoorspelling

CoinQuora voorspelt dat THORChain het komende jaar tussen $9 en $16,75 zal handelen in een bullish scenario. Het hoogste zou $20 zijn. In het geval dat het scenario niet bullish is, is het laagste dat dit jaar kan dalen $3.

THORChain op social media

The post THORChain stijgt na spannende update: beste plaatsen om THORChain te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*