Crypto-Prijzen.nl

Thorchain stijgt met 8% na bug bounty nieuws: hier koop je Thorchain

Thorchain stijgt met 8% na bug bounty nieuws: hier koop je Thorchain

De renteverhoging van de Fed was in de hele cryptomarkt zeer positief terug te zien. Een van de winnaars is Thorchain.

Het oorspronkelijke token RUNE steeg verder na een aankondiging dat het bug bounty-programma met Immunefi was bijgewerkt. Het ecosysteem van Thorchain betaalt nu tot $1.000.000 voor het detecteren van kritieke kwetsbaarheden.

Als je wilt weten wat Thorchain is, of het jou een goed rendement kan opleveren, en de beste plaatsen om Thorchain te kopen, ben je hier aan het juiste adres.

Beste plekken om Thorchain nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is Thorchain?

Thorchain is een gedecentraliseerd liquiditeitsprotocol waarmee gebruikers naadloos cryptocurrency kunnen uitwisselen op een aantal netwerken zonder het risico te lopen de controle en bewaring van hun activa te verliezen.

Met het protocol kunnen gebruikers het ene activum voor het andere ruilen in een omgeving zonder toestemming. Liquiditeit kan worden verkregen zonder afhankelijk te zijn van orderboeken. Een ratio van activa in een pool wordt gebruikt om marktprijzen te handhaven.

RUNE is het native token van het Thorchain-platform. Het dient als de primaire valuta in het ecosysteem van Thorchain. Platformgebruikers gebruiken het ook voor governance en beveiliging als onderdeel van de weerstandsmechanismen van Thorchain.

Moet ik nu Thorchain kopen?

Thorchain kan zeker de moeite waard zijn om in te investeren als je timing goed is. Helaas is dit vaak niet van tevoren te weten. Bij elke investeringsbeslissing moet rekening worden gehouden met jouw risicotolerantie. Neem geen prijsvoorspellingen tegen de nominale waarde.

Thorchain prijsvoorspelling

Wallet Investor beschouwt Thorchain’s RUNE als een goede investering. Ze verwachten een stijging op lange termijn en voorspellen een prijs van $22,72 in mei 2027.

Een investering van 5 jaar zal een omzet genereren van ongeveer +214%. Als je nu $100 in Thorchain investeert, kan dit in 2027 oplopen tot $314.

Thorchain op sociale media

The post Thorchain stijgt met 8% na bug bounty nieuws: hier koop je Thorchain appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*