Crypto-Prijzen.nl

THORChain (RUNE) zet zijn opwaartse trend voort

THORChain (RUNE) zet zijn opwaartse trend voort

De markt voor cryptocurrency is de afgelopen dagen aanzienlijk gestegen. De wereldwijde marktkapitalisatie voor cryptocurrency staat nu op $ 2,1 biljoen. THORChain (RUNE/USD) heeft de afgelopen maand opmerkelijke winsten geboekt en presteerde beter dan het grootste deel van de markt.

In een maand tijd is RUNE met 186% gestegen. Het token bevindt zich nu ongeveer 50% onder zijn hoogste punt ooit en heeft de meeste dips sinds het begin van het jaar hersteld.

RUNE maakt een opmerkelijke opwaartse trend

Op het moment van schrijven had RUNE een winst van 20% geboekt en handelde het volgens CoinGecko op $ 10,06. Gedurende de afgelopen 24 uur heeft RUNE ongeveer $ 8,22 gewonnen om de weerstand boven $ 10,10 te testen.

RUNE is er niet in geslaagd het weerstandsniveau van $ 10,10 vast te houden, maar gezien de sterke koop- en marktdruk is er een grotere kans dat RUNE dit weerstandsniveau opnieuw zal testen. Als het doorbreekt, wordt het volgende doel van $ 10,25 vastgesteld.

RUNE heeft het potentieel om verder te breken naar het volgende niveau van $ 13. De marktondersteuning is momenteel sterk en als een sterk bullish sentiment aanhoudt, zal RUNE breken tot niveaus boven $ 16. De munt bereikte deze niveaus begin november, toen de rest van de cryptocurrency markt in een opwaartse trend zat.

Ontwikkelingen op THORChain

De prijs van RUNE is niet alleen gestegen vanwege de marktondersteuning, maar ook vanwege de ontwikkelingen die plaatsvinden binnen het THORChain ecosysteem. De lancering van ThorFi op het ThorChain ecosysteem zal naar verwachting grote voordelen hebben voor het ThorChain ecosysteem.

ThorFi is een protocol dat uitlenen en lenen mogelijk maakt. De gedecentraliseerde financiële sector (DeFi) is zeer betrouwbaar en heeft verantwoordelijk geweest voor het succes van enkele van de toonaangevende blockchains op de markt, waaronder Ethereum (ETH/USD).

De andere belangrijke ontwikkeling op THORChain is de lancering van synthetische activa op het netwerk. Synthetische middelen zijn activa waarmee gebruikers hun tokens tegen lage kosten en met hoge snelheden kunnen omwisselen. Nu het blockchain systeem multichain wordt, zullen deze activa ook de efficiëntie van het THORChain netwerk verhogen.

Het bericht THORChain (RUNE) zet zijn opwaartse trend voort verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*