Crypto-Prijzen.nl

THORChain (RUNE) stijgt 58% te midden van netwerkontwikkelingen

THORChain (RUNE) stijgt 58% te midden van netwerkontwikkelingen

ThorChain (RUNE/USD) was in maart een van de best presterende tokens. Het token is in slechts één maand met bijna 100% gestegen. De munt is de afgelopen week ook met meer dan 50% gestegen. De winsten vertonen geen tekenen van stoppen.

ThorChain wordt op het moment van schrijven op $ 8,90 verhandeld, na 15,4% in de afgelopen 24 uur. De winsten van RUNE komen te midden van een herstel in de bredere markt voor cryptocurrency.

Een rally van 58% voor ThorChain (RUNE)

RUNE vertoont tekenen van vooruitgang met de opwaartse trend als de marktondersteuning aanhoudt. Gedurende de afgelopen 24 uur steeg RUNE naar $ 9,28, maar dit werd kort daarna gecorrigeerd. Er is echter een mogelijkheid dat deze winsten opnieuw plaatsvinden. Dit zou het token naar een belangrijk doel van $ 10 kunnen duwen.

RUNE ligt ondanks deze winsten nog steeds meer dan 50% onder zijn hoogste punt ooit. Als de marktondersteuning standhoudt, kunnen nieuwe hoogtepunten voor RUNE plaatsvinden, aangezien er interessante ontwikkelingen plaatsvinden in het ThorChain netwerk.

Als RUNE $ 10 bereikt, is de volgende richtprijs $ 13, waarna kopers de prijzen naar $ 17 en verder kunnen stuwen. Kopers die op zoek zijn naar activa met veel prijsactie, kunnen RUNE kopen om het naar een nieuwe ATH te brengen, waardoor de prijs zich op $ 20 kan richten.

Tegen de huidige prijzen moet RUNE in prijs verdubbelen om een nieuwe ATH te bereiken, en zo’n prijsstijging is mogelijk, aangezien RUNE een maand geleden op ongeveer $ 3,40 handelde.

Ontwikkelingen op ThorChain

Het ThorChain netwerk heeft grote ontwikkelingen doorgemaakt die de prijswinst aanwakkeren. Onlangs heeft THORChain de release aangekondigd van een functie voor het verhandelen van synthetische activa. Synthetische activa zijn activa waarmee handelaren tokens kunnen verhandelen die worden ondersteund door andere cryptocurrencies en het RUNE token. Deze activa zijn bedoeld om de afhankelijkheid van ingepakte tokens te verminderen.

Het THORChain netwerk kondigde ook plannen aan om ThorFinance (ThorFi) te lanceren. Dit laatste is een gedecentraliseerd financieringsplatform dat leningen en leningen wil ondersteunen. Het netwerk creëert naar verluidt ook een stablecoin die bekend staat als THOR.USD en vergelijkbaar zal zijn met TerraUSD van LUNA.

Het bericht THORChain (RUNE) stijgt 58% te midden van netwerkontwikkelingen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*