Crypto-Prijzen.nl

THORChain (RUNE) prijsvoorspelling na de huidige correctie

THORChain (RUNE) prijsvoorspelling na de huidige correctie

THORChain RUNE/USD is verzwakt van de recente hoogtepunten boven $17, geregistreerd op 2 november, tot $ 14,11, terwijl de huidige prijs $ 14,45 bedraagt. Technisch gezien blijft THORChain (RUNE) in een correctiefase en het risico van verdere daling blijft bestaan.

Blockchain protocol voor het handelen van crypto’s

THORChain is een blockchain protocol voor het uitwisselen van crypto activa dat 100% autonoom en gedecentraliseerd is. Door door de gemeenschap onderhouden web- en desktopinterfaces te gebruiken, kunt u wisselen tussen blockchains en passief rendement verdienen voor het verstrekken van liquiditeit.

Met THORChain kunt u rechtstreeks vanuit uw portemonnee wisselen tussen blockchains en alle knooppunten op de THORChain zijn alleen herkenbaar aan hun IP-adres en openbare sleutel.

Het is belangrijk om te vermelden dat THORChain veel meer mogelijk maakt dan alleen swaps, en potentiële gebruikers moeten er rekening mee houden dat veel andere functies zich in de planningsfase bevinden.

Het THORChain protocol wordt beheerd door tientallen anonieme node operators, terwijl het de inkomsten voor liquiditeitsverschaffers en node operators maximaliseert. Het team van THORChain voegde toe:

De hoeveelheid die door het THORChain protocol wordt uitgezonden, is vastgelegd in een schema op basis van de berekening van de blokbeloning. Doorgaans is de betaling 67% aan Nodes en 33% aan Liquidity Providers, maar die verdeling kan veranderen afhankelijk van de manier waarop de Incentive Pendulum slingert.

Als het netwerk ondergebonden is, moeten node operators hun bindingen verhogen; als het overgebonden is, moeten liquiditeitsverschaffers meer activa bundelen.

Het native token van dit blockchain protocol is het RUNE token en speelt een cruciale rol in het THORChain ecosysteem. RUNE is geen governance token, maar het maakt liquiditeit mogelijk en is verbonden om het netwerk te beveiligen.

Met andere woorden, om een node uit te voeren, moet u een aanzienlijke hoeveelheid RUNE verkrijgen en deze moet worden gekoppeld als een afwikkelingsactivum 1:1 in pools.

RUNE is sinds midden oktober 2021 geëxplodeerd en als u besluit deze cryptocurrency tegen de huidige prijs te kopen, moet u een “stop-loss” -order gebruiken omdat het risico hoog blijft. Het dagelijkse volume van RUNE blijft hoog, maar technisch gezien blijft het in een correctiefase.

Correctie fase

THORChain (RUNE) is sinds midden oktober 2021 een van de best presterende spelers op de cryptocurrency markt en de prijs van deze cryptocurrency is deze dinsdag boven $ 17 gestegen.

Bron: tradingview.com

RUNE heeft zijn correctie van de recente hoogtepunten van deze donderdag verlengd, maar als de prijs weer boven de weerstand van $ 16 springt, zou dat een signaal zijn om RUNE te kopen. Het volgende koersdoel zou rond de $ 18 of zelfs hoger kunnen liggen; toch, als de prijs onder de $ 12 ondersteuning daalt, zou dit een sterk verkoopsignaal zijn.

Samenvatting

THORChain is een blockchain protocol voor het uitwisselen van crypto activa, terwijl het native token RUNE liquiditeit mogelijk maakt en het netwerk beveiligt. Technisch gezien blijft THORChain (RUNE) in de correctiefase en is het risico op verdere dalingen nog steeds niet voorbij.

The post THORChain (RUNE) prijsvoorspelling na de huidige correctie appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*