Crypto-Prijzen.nl

THETA probeert een bull run na een uptrend van 5% in 24 uur

THETA probeert een bull run na een uptrend van 5% in 24 uur

De cryptografieken bevinden zich het grootste deel van deze week in de groene zone. Daarom hebben sommige altcoins gebruik gemaakt van de opleving om hoogtepunten te creëren en naar hoger gelegen gebieden te duwen. Theta (THETA/USD) is een van deze munten en behoort de afgelopen 24 uur tot de best presterende op de markt.

Ondanks deze winsten ligt THETA ongeveer 70% onder zijn recordhoogtes. Gedurende de afgelopen acht maanden heeft deze token geen noemenswaardige winsten geboekt, en het is een van de weinige populaire munten die na de crash van mei zijn hoogste punt van boven de $ 15 niet hebben weten terug te winnen.

THETA veert op met de markt

De prijs van THETA nam een flinke duik nadat de markt half november instortte. De munt had geprobeerd een bullish rally te maken, maar slaagde er niet in deze winst vast te houden vanwege kopers die de markt verlieten en sterke verkoopdruk.

Er is een kans dat deze winsten standhouden als de bredere markt een bullish rally blijft maken. Momenteel ligt de sterke weerstand voor dit token op $ 4,75. Ondanks dat kopers op zoek zijn naar tokens met prijsactie, is het niet voorbij dit niveau gekomen.

Een verdere opwaartse trend zou THETA in staat kunnen stellen voorbij dit weerstandsniveau te breken en het volgende doel op $ 5 te zetten. De munt handelde eerder deze maand voor het laatst op deze niveaus, maar een recessie in de markt verhinderde dat hij stand hield.

THETA dips kunnen onderweg zijn

THETA boekt grote winsten in reactie op de rest van de markt. In de afgelopen maand is het token met ongeveer 30% gedaald, maar dit kan nog niet voorbij zijn. De markt moet nog een sterke bullish vlag vormen, wat betekent dat THETA nog steeds open staat voor veel volatiliteit veroorzaakt door kortetermijn handelaren.

Momenteel ligt de belangrijkste bodem voor THETA op $ 3,80. Dergelijke dips kunnen worden veroorzaakt door verkoopdruk als het token onder $ 4 daalt. Een neerwaartse trend richting $ 3,50 zou echter een bullish signaal kunnen zijn, omdat het zou kunnen aantonen dat de neerwaartse trend van het token uitgeput is, waarna THETA naar hogere niveaus zou kunnen omslaan.

The post THETA probeert een bull run na een uptrend van 5% in 24 uur appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*