Crypto-Prijzen.nl

Theta Network ziet grote winsten terwijl de cryptomarkt stuitert

Theta Network ziet grote winsten terwijl de cryptomarkt stuitert

De cryptocurrency markt ging het weekend in met een bullish vlag. De meeste, zo niet alle, van de top 50 munten bevinden zich in de groene zone, terwijl kopers zich haasten om winst te boeken. THETA/USD, de native token voor het Theta Network, is niet gespaard gebleven van deze neerwaartse trend. Het token heeft grote winsten met dubbele cijfers die de afgelopen 24 uur zijn behaald.

THETA is de afgelopen 24 uur met 14,9% gestegen om op het moment van schrijven te handelen op $ 3,31.

THETA kijkt naar $ 4

De opwaartse trend die de afgelopen 24 uur is gevormd, heeft THETA in staat gesteld door te breken en voorbij de $ 3 te komen. Vóór de opwaartse trend handelde THETA op $ 2,83, en dankzij de winsten kon het niet alleen voorbij de $ 3, maar ook naar $ 3,30 gaan.

De volgende grote weerstand voor dit token ligt op $ 3,42, en als kopers ondersteuning blijven bieden, kan de opwaartse trend doorgaan naar $ 3,83. Dergelijke hoogtepunten zullen echter afhangen van hoe lang de huidige bullish vlag zal blijven staan.

Het volgende belangrijke doel voor THETA is $ 4. Het token was de laatste handel tegen deze prijs op 21 januari, en dit zou het volgende doelwit kunnen zijn zodra de stieren voorbij $ 3,83 breken.

Er dreigt ook een prijscorrectie. Als de markt terugkeert naar zijn vorige dieptepunten, zou THETA kunnen dalen richting $ 3,10. Als het onder dit punt zakt, gaat de neerwaartse trend door tot $ 2,75. Kortetermijnhandelaren profiteren van de volatiliteit om winst te boeken; dus als er een lichte inzinking in de markt is, zou de neerwaartse trend van THETA kunnen beginnen.

Theta Network werkt samen met Resorts World Las Vegas

De ontwikkelingen op Theta Network zijn in het voordeel van een bullish rally. Theta Network heeft onlangs haar NFT samenwerking met Resorts World Las Vegas aangekondigd. Het resort wil non-fungible tokens (NFT’s) in zijn diensten integreren. De NFT’s zullen offline bruikbaar zijn en echte voordelen bieden aan houders.

De deal is ook gericht op het versterken van het merk van het blockchain netwerk. Als onderdeel van deze samenwerking zullen in het casino en de nachtclub digitale advertenties met het Theta netwerk worden getoond. Dit zou een bullish trend voor Theta kunnen beginnen in termen van adoptie en tokenwaarde.

La notizia Theta Network ziet grote winsten terwijl de cryptomarkt stuitert era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*