Crypto-Prijzen.nl

Thea muntenbrug wordt gelanceerd op Polkadex

Thea muntenbrug wordt gelanceerd op Polkadex

Thea, een token bridge en innovatieve interoperabiliteitslaag, is nu beschikbaar op het Polkadex testnet, verneemt Invezz uit een persbericht. Het zal de Polkadex blockchain naadloos en betrouwbaar verbinden met Ethereum (ETH/USD) voordat ondersteuning voor meer blockchains wordt toegevoegd.

CEX en DEX mengen

In overeenstemming met de ethos van Polkadex om een CEX-achtige ervaring te bieden in een niet-bewarende DEX, zal Thea vergelijkbaar zijn met stortingen en opnames op CEX’s. Bestaande Polkadex validators werken met Thea en fungeren als een gedecentraliseerde groep relayers in plaats van de huidige gecentraliseerde token bridges.

De validators worden aangedreven door ECDSA technologie (Elliptic Curve Digital Signature Algorithm) met meerdere partijen. Dit maakt Thea-bruggen net zo decentraal als het Polkadex-netwerk zelf. Ze hebben geen centraal aanvalspunt.

Polkadex CEO Gautham J. zei:

Liquiditeit brengen zoals gebruikers dat doen in CEX’s zonder de veiligheid van die activa in gevaar te brengen, is van cruciaal belang voor de gebruikerservaring van een DEX. Het moet niet ingewikkeld of duur zijn. Thea is een sprong in cross-chain interoperabiliteit die onze toewijding aan gebruikerservaring vertegenwoordigt terwijl we een brug slaan vanuit Ethereum.

Een gigantische stap voorwaarts in gebruikerservaring

Behalve dat het een sprong voorwaarts is in interoperabiliteit, is Thea een enorme verbetering in gebruikerservaring op het gebied van token bridges. Het is sneller, gemakkelijker en goedkoper dan de huidige bruggen met slechts één transactie nodig.

In de nabije toekomst zal Thea betrouwbare, ketenoverschrijdende stortingen en opnames van en naar Polkadex mogelijk maken. Hierdoor kunnen ETH en ERC-20 activahouders moeiteloos toegang krijgen tot een niet-bewarende orderboekuitwisseling met ondersteuning voor 500k-transacties per seconde en hoogfrequente handel.

Momenteel is Thea live op het Polkadex testnet. Het wordt later dit jaar gelanceerd op het Polkadex mainnet.

Het bericht Thea muntenbrug wordt gelanceerd op Polkadex verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*