Crypto-Prijzen.nl

The Sandbox werkt samen met MAUER om de val van de Berlijnse Muur te gamificeren

The Sandbox werkt samen met MAUER om de val van de Berlijnse Muur te gamificeren

MAUER (mauer.digital) werkt samen met The Sandbox (SAND/USD) om een NFT project genaamd Berlin Wall naar de virtuele wereld te brengen en een laag van metaverse nut en gamification toe te voegen aan de historische verhalen van hun NFT’s, leerde Invezz uit een persbericht . De samenwerking weerspiegelt de ambitie van MAUER om permanent aanwezig te zijn in de metaverse.

MAUER houders ontvangen speciale Sandbox activa

Dit is een ongebruikelijk voorbeeld van nut in de metaverse. Zodra het is voltooid, ontvangen MAUER houders niet alleen speciale Sandbox items, maar ook toegang tot unieke game ervaringen. De NFT collectie zal in het tweede kwartaal van 2022 gereed zijn. Op dat moment zal het werk aan een digitale weergave van de Berlijnse Muur zijn afgerond. Het zal worden vernietigd door spelers, gevolgd door een groots feest dat de historische gebeurtenis weerspiegelt.

Tweede drop vindt plaats op 17 december

MAUER bereidt zich voor op zijn tweede drop van NFT’s op 17 december om 23:59 CET. Op dat moment kunnen houders van de eerste serie de tweede kopen. Op OpenSea is er meer handel in de collectie, maar het aanbod is beperkt. Door de samenwerking met The Sandbox zal de vraag naar de NFT’s nog verder toenemen.

MAUER streeft naar echte verandering

De integratie zal MAUER’s doel om daadwerkelijke verandering teweeg te brengen, bevorderen. Ze zijn van plan om 51% van de netto-inkomsten te doneren aan goede doelen. MAUER is gemaakt door NFT incubator Forza Ikonia. De CEO en oprichter van MAUER Patrik Arnesson merkte op:

Deze samenwerking met The Sandbox geeft de houders van onze NFT een best-in-class Metaverse hulpprogramma en laat ons deze verbazingwekkende verhalen van de Berlijnse Muur vertellen aan het steeds groeiende aantal Sandbox spelers.

Forza Ikonia biedt een gestroomlijnd aankoopproces met automatische creatie van crypto-portemonnee en eenvoudige kaartbetaling. De milieuvriendelijke blockchain en het ontbreken van hoge munt- en gaskosten dragen bij aan een zeer eenvoudige aankoopbeslissing.

Sebastien Borget, COO en medeoprichter van The Sandbox, zei:

We zijn verheugd MAUER te verwelkomen in The Sandbox. We denken dat hun historische verhalen een diepe verbinding zullen creëren tussen onze virtuele wereld en de fysieke wereld, op een manier die potentieel heeft om een nieuw type speler aan te trekken.

The post The Sandbox werkt samen met MAUER om de val van de Berlijnse Muur te gamificeren appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*