Crypto-Prijzen.nl

The Pomp: de Verenigde Staten moet Bitcoin omarmen

The Pomp: de Verenigde Staten moet Bitcoin omarmen

Ondernemer en investeerder Anthony Pompliano sprak over het prijstraject van Bitcoin (BTC/USD) en zijn rol in de Amerikaanse economie op de SquawkBox van CNBC.

Bitcoin is bijna 40% gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit, behaald aan het einde van vorig jaar. Hoe ziet het actief er nu uit voor de gemiddelde belegger? De gastheer van SquawkBox vestigde Pompliano’s aandacht op de basisprijs, dwz waar een typische houder instapte, en vroeg hem wat de basis is voor de gemiddelde belegger in Bitcoin op dit moment.

Gerealiseerde prijs laat zien dat de meeste mensen winst maken

The Pomp antwoordde:

Er is iets dat we gerealiseerde prijs noemen, dat kijkt naar de laatste keer dat Bitcoin van eigenaar veranderde. Je kunt elke individuele Bitcoin berekenen, wat de prijs was, en je kunt nu een basisprijs krijgen die ongeveer midden 20.000 dollar is. De meeste mensen maken winst [gezien de huidige prijs van Bitcoin].

Bitcoin herstelt, heeft vandaag een tiende toegevoegd aan zijn waarde

Op het moment van schrijven handelde Bitcoin voor $ 38.872,59 met een 24-uurs handelsvolume van $ 36,4 miljard. Bitcoin is de afgelopen 24 uur met meer dan 10% gestegen.

Bitcoin kelderde toen Poetin gisterochtend de oorlog verklaarde aan Oekraïne, maar begon te herstellen toen de Amerikaanse president Biden economische sancties tegen Rusland aankondigde.

Kortlopende houders zijn in verlies

The Pomp voegde eraan toe dat houders op korte termijn, niet op lange termijn, degenen zijn die met verlies verkopen. Op de vraag wat hij dacht dat de prijs van Bitcoin over 12 maanden zou zijn, antwoordde hij:

Niemand weet het. De grotere vraag is wat de VS ermee gaan doen. De VS moeten Bitcoin omarmen. Het is een kwestie van nationale veiligheid.

Zijn betoog? Ervan uitgaande dat de Amerikaanse dollar niet langer de grootste wereldwijde reservevaluta is, is de beste optie om de grootste houder te zijn van een censuurbestendige digitale valuta. 30% van de hash-snelheid bevindt zich in de VS.

Hij voegde toe:

We moeten heel serieus worden over wat onze Bitcoin strategie is als natiestaat. Bitcoin is een Amerikaanse technologie vanuit een ethos-standpunt. Het gaat over verzet tegen censuur, het gaat over vrijheid van meningsuiting, het gaat over zelf-soevereiniteit en individuele rechten.

Over Anthony Pompliano

Anthony Pompliano heeft talloze bedrijven gebouwd en verkocht, product- en groeiteams geleid bij Facebook en beheert een portfolio met een waarde van meer dan $ 500 miljoen in beginnende technologiebedrijven.

Het bericht The Pomp: de Verenigde Staten moet Bitcoin omarmen verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*