Crypto-Prijzen.nl

The Graph stijgt vandaag met 16%: beste plekken om The Graph te kopen

The Graph stijgt vandaag met 16%: beste plekken om The Graph te kopen

De live Graph-prijs van vandaag is $0,42 met een 24-uurs handelsvolume van $485,7 miljoen. De 52e grootste munt per marktkapitalisatie heeft een lange rally doorgemaakt.

Als je ook interesse hebt in de unieke functies en wilt weten hoe en waar je The Graph kunt kopen, hoef je niet verder te zoeken dan dit artikel.

Beste plekken om The Graph nu te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is The Graph?

The Graph is een indexeringsprotocol voor het opvragen van gegevens voor netwerken zoals Ethereum en IPFS, en ondersteunt veel toepassingen in zowel DeFi als het bredere Web3-ecosysteem.

Iedereen kan open API’s, subgraphs genaamd, bouwen en publiceren die applicaties kunnen opvragen met GraphQL om blockchain-gegevens op te halen.

Er is een gehoste service in productie die het voor ontwikkelaars gemakkelijk maakt om aan de slag te gaan met The Graph en het gedecentraliseerde netwerk wordt later dit jaar gelanceerd.

The Graph ondersteunt momenteel het indexeren van gegevens van Ethereum, IPFS en POA, en binnenkort komen er meer netwerken aan.

De Graph maakt het mogelijk om grote datasets te doorzoeken, waardoor ontwikkelaars hun coderingsproces kunnen vereenvoudigen. Het heeft drie belangrijke producten: Subgraph Studio, Graph Explorer en Hosted Services.

De Graph-prijs is de laatste tijd aan het herstellen, wat mogelijk te wijten is aan de aanhoudende migratie naar zijn platform. Graph-ontwikkelaars merken op dat veel Ethereum-bouwers zijn netwerk omarmen.

Moet ik nu The Graph kopen?

Niets kan jouw eigen onderzoek vervangen. Elke investeringsbeslissing die je neemt, moet gebaseerd zijn op je marktkennis, je risicohouding en de kenmerken en spreiding van jouw portefeuille. Bedenk ook hoe je je zou voelen als je geld zou verliezen.

The Graph prijsvoorspelling

Analisten zijn verdeeld over The Graph. Wallet Investor beschouwt The Graph als een slechte investeringsoptie voor een jaar. De prijs zal niet stijgen, waardoor een investering in de toekomst gedevalueerd zal worden.

The News Crypto was het daar niet mee eens. Ze voorspellen dat de prijs binnenkort $3,5 zal bereiken, al dit jaar, wat het een zeer winstgevende investering maakt.

The Graph op social media

https://twitter.com/Agrawal_Raj/status/150393307205889923

The post The Graph stijgt vandaag met 16%: beste plekken om The Graph te kopen appeared first on Cryptostart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*