Crypto-Prijzen.nl

The Graph maakt een opmerkelijke winst naarmate acceptatie groeit

The Graph maakt een opmerkelijke winst naarmate acceptatie groeit

The Graph (GRT/USD) heeft de afgelopen 24 uur een aanzienlijke winst geboekt. De winst van het token komt op het hoogtepunt van de groeiende steun van de bredere markt voor cryptocurrency. De markt voor cryptocurrency heeft zich de afgelopen weken sterk hersteld, ondanks de volatiliteit veroorzaakt door kortetermijnhandelaren.

The Graph staat onder intense bearish druk, aangezien deze 81,8% lager is dan het hoogste punt ooit van $ 2,84 dat in februari 2021 werd gecreëerd.

The Graph maakt een bullish rally

The Graph (GRT) maakt momenteel een bullish rally door gedurende de afgelopen 24 uur. Gedurende deze tijd is het token gestegen van $ 0,45 naar $ 0,545. De winsten zijn toegeschreven aan de steun die is verkregen van de bredere markt voor cryptocurrency.

Op het moment van schrijven handelde GRT op $ 0,52 en het zou het weerstandsniveau van $ 0,54 kunnen testen als de koopdruk blijft toenemen. Als GRT erin slaagt voorbij deze prijs te breken, zal het de volgende richtprijs instellen op $ 0,58, waarna het niveaus boven $ 0,60 zou kunnen claimen. Het token handelde begin januari voor het laatst op deze niveaus.

Aan de andere kant is er ook een kans dat de prijs van GRT ook een neerwaartse trend zal maken. Als dit gebeurt, wordt het lagere ondersteuningsniveau van $ 0,44 getest. Een daling naar dergelijke niveaus kan worden veroorzaakt door het gebrek aan kopersondersteuning, waarbij het token zal dalen als kortetermijnhandelaren besluiten dat dit het ideale moment is om te verkopen.

Als GRT verder daalt, kan dit het risico lopen de meeste winsten van de afgelopen weken teniet te doen. Als het zakt naar $ 0,32, zou de verkoopdruk kunnen toenemen, wat kan leiden tot maandelijkse dieptepunten van ongeveer $ 0,28.

De acceptatie van The Graph groeit

Ondanks de onzekere prestaties van GRT, blijft The Graph netwerk steeds meer acceptatie krijgen van gebruikers. Onlangs kondigde het Boba netwerk, een schaaloplossing gebouwd op Optimism, de integratie van The Graph aan.

Door deze integratie kunnen Boba ontwikkelaars gebruikmaken van de indexerings- en querymogelijkheden van de gehoste services die door The Graph worden aangeboden. Dit zal worden gebruikt bij het inzetten van datadiensten die voorheen niet mogelijk waren.

Het bericht The Graph maakt een opmerkelijke winst naarmate acceptatie groeit verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*