Crypto-Prijzen.nl

Thailand’s Siam Commercial Bank betreedt de metaverse

Thailand’s Siam Commercial Bank betreedt de metaverse

Thailand’s grootste bank Siam Commercial Bank (SCB) heeft officieel aangekondigd dat het haar eerste metaverse hoofdkantoor in The Sandbox metaverse zal lanceren. Het zal dit doen via de SCB 10X, de venture-investerings- en bouwtak van de SCB.

SCB is na JP Morgan de tweede financiële instelling geworden die voet aan de grond heeft gekregen in de virtuele wereld en toevallig hebben de twee gekozen voor The Sandbox metaverse.

De Thaise bank organiseert vandaag haar “Open House in the Metaverse” om haar virtuele hoofdkantoor te presenteren, waar discussies en workshops worden gehouden.

Het hoofdkantoor van de SCB zal worden ontworpen om het verleden, het heden en de toekomst van de Thaise cultuur te weerspiegelen.

Chief Investment Officer bij SCB 10X, Mukaya Panich zei:

“Financiële technologieën van de toekomst, zoals blockchain, digitale activa, DeFi en de metaverse zijn belangrijke interessegebieden voor ons om te verkennen.”

Mukaya voegde eraan toe dat de metaverse een zeer belangrijke rol zal spelen bij het mogelijk maken van oneindige creaties binnen de digitale wereld, aangezien het nieuwe grenzen vormt voor de economie van de toekomst.

SCB metaverse hoofdkantoor

In het metaverse hoofdkantoor van SCB in The Sandbox kunnen gebruikers in contact komen met deelnemers van over de hele wereld, deelnemen aan productdemonstraties, drie goed ontworpen omgevingen verkennen en een werkruimte delen.

De bank hoopt dat de lancering de aanwezigheid van Thailand in de metaverse zal versnellen.

Naast de grootste bank in Thailand is Siam Commercial Bank (SCB) ook de oudste bank in Thailand. Het werd opgericht in 1906 en opereerde geruime tijd als de enige bank in het land. Daarom zal het zich wagen aan de digitale wereld waarschijnlijk als inspiratie dienen voor veel andere financiële instellingen in Thailand en vooral degenen die op het hek zitten over metaverse en crypto als geheel.

Het bericht Thailand’s Siam Commercial Bank betreedt de metaverse verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*