Crypto-Prijzen.nl

Tezos (XTZ) handhaaft bullish rally na winst met dubbele cijfers

Tezos (XTZ) handhaaft bullish rally na winst met dubbele cijfers

De prijs van Tezos (XTZ/USD) heeft zich de afgelopen twee weken sterk hersteld. Gedurende deze tijd is het token met ongeveer 28% gestegen. De winst viel samen met het herstel dat in dezelfde periode in de hele crypto ruimte werd waargenomen.

Volgens CoinGecko handelde Tezos op het moment van schrijven op wekelijkse hoogtepunten van $ 4,06. Gedurende de afgelopen 24 uur is het token met ongeveer 10,3% gestegen.

Tezos stijgt naar wekelijkse hoogtepunten

In de afgelopen 24 uur is XTZ erin geslaagd om van ongeveer $ 3,68 naar $ 4,06 te klimmen. Toen deze winsten werden behaald, was de marktondersteuning relatief hoog, evenals de kopersondersteuning.

Als XTZ deze opwaartse trend kan volhouden, ligt het onmiddellijke weerstandsniveau op $ 4,13. Als het doorbreekt, kunnen er ook hogere niveaus van $ 4,22 worden behaald. Deze opwaartse trend zal echter worden gehandhaafd als de steun van de koper en de markt sterk blijft.

Afgaand op de prestaties van Tezos in de afgelopen maanden, heeft het voornamelijk de trend van de bredere cryptocurrency markt nagebootst, en het zou dit opnieuw kunnen doen. Daarom, als de markt doorgaat met de opwaartse trend, zou Tezos een herstel naar $ 4,52 kunnen zien. Begin februari handelde het voor het laatst op dergelijke niveaus.

Gebrek aan steun kan neerwaartse druk veroorzaken

De markt is de laatste tijd steeds volatieler geworden en XTZ kan er vanwege deze volatiliteit niet in slagen om het bullish sentiment dat de afgelopen twee weken is gecreëerd, vast te houden. Als de bredere markt een opmerkelijke dip registreert, zal XTZ dit nabootsen terwijl kortetermijnhandelaren zich haasten om te verkopen.

Een daling zal XTZ naar de ondersteuningsniveaus van $ 3,94 duwen. Intense verkoopdruk zou verder kunnen leiden tot een duik richting $ 3,78. De prijs zou op deze niveaus kunnen consolideren als kortetermijnhandelaren stoppen met verkopen om te bepalen of de prijzen zullen winnen of verliezen.

De Tezos blockchain heeft sinds begin dit jaar geen noemenswaardige adoptie meer gezien na het ondertekenen van een strategische deal met Manchester United. De hype die uit deze samenwerking voortvloeide, is inmiddels weggeëbd. Daarom moet Tezos, om zich te bevrijden van het presteren volgens de trend in de bredere markt, opnieuw een strategische deal sluiten.

Het bericht Tezos (XTZ) handhaaft bullish rally na winst met dubbele cijfers verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*