Crypto-Prijzen.nl

Tezos test dieptepunten van zes maanden na een wekelijkse dip

Tezos test dieptepunten van zes maanden na een wekelijkse dip

Tezos (XTZ/USD) heeft de afgelopen week een verliezende reeks gemaakt. Hoewel de munt heeft geprobeerd kritieke steunniveaus te weerstaan, heeft de neerwaartse trend in de bredere markt niet geholpen bij het herstel.

Sell-offs worden nog steeds geregistreerd op de cryptocurrency markt. Volgens CoinMarketCap is de wereldwijde marktkapitalisatie de afgelopen 24 uur met nog eens 8% gedaald tot $ 1,52 biljoen.

Tezos ondersteuning voor $2,50

Als XTZ de bearish trend voortzet, is het ondersteuningsniveau van $ 2,50 waarschijnlijk. Het token is sinds het begin van de maand in een neerwaartse trend en dit zou de volgende week kunnen aanhouden. Het bereiken van $ 2,30 is ook waarschijnlijk, aangezien uitverkoop waarschijnlijk zal plaatsvinden totdat de markt afkoelt.

Een daling naar $ 2,30 brengt Tezos naar een dieptepunt in zes maanden. Deze niveaus werden voor het laatst bereikt in juli 2021, en als er een gebrek is aan kopersondersteuning van kortetermijnhandelaren, kunnen nieuwe dieptepunten worden gevormd. In slechts 24 uur is XTZ gedaald van $ 3,12 naar $ 2,60, wat de kracht van de bearmarkt aantoont.

Elk herstel door Tezos is afhankelijk van de steun van de bredere markt. Op dit moment verliest de markt nog steeds waarde, en met de angstindex die meer uitverkoop signaleert, zal XTZ’s herstel misschien niet snel plaatsvinden.

De neerwaartse trend van Tezos kan uitputting bereiken

Positief is dat er ook een herstel van de prijzen van XTZ op komst is. Een bull run van meer dan 10% is mogelijk als kopers kopen tijdens de huidige dip. De hoop op herstel zal echter komen van tekenen van winst in de bredere cryptocurrency markt.

Een herstel duwt XTZ naar de volgende grote weerstand van $ 2,85. De munt heeft in het verleden geprobeerd een herstel voorbij dit weerstandsniveau te halen, maar de bounce stuitte op sterke marktweerstand. Als het dit niveau vasthoudt en erin slaagt door te breken, is het volgende doel $ 3 en hoger. Een piek van $ 3,62 zou ook kunnen worden bereikt met kopersondersteuning. Omdat XTZ ongeveer 71% onder zijn hoogste punt ooit ligt, moeten stieren sterk genoeg zijn om het token significante winsten te laten maken.

La notizia Tezos test dieptepunten van zes maanden na een wekelijkse dip era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*