Crypto-Prijzen.nl

Tezos sponsort Manchester United’s nieuwe trainingsoutfit

Tezos sponsort Manchester United’s nieuwe trainingsoutfit

Manchester United zal naar verwachting een nieuw sponsorcontract aankondigen ter waarde van £ 20 miljoen per jaar voor hun trainingsoutfit. Volgens The Athletic omvat de deal niet het voetbalveld van Carrington.

The Athletic meldt dat Tezos de volledige uitrusting van United zal aanpassen na het verstrijken van hun vorige contract met de Amerikaanse verzekeringsmaatschappij Aon vorig seizoen, waardoor hun uniform tot dusver dit seizoen leeg is.

Er is gemeld dat de onderhandelingen om Aon te ruilen voor The Hut Group zijn afgebroken vanwege zorgen over een fanboycot van United’s zakelijke partners als protest tegen het eigendom van de club door de familie Glazer. Sinds de start van het seizoen werkt het team zonder sponsor voor hun trainingen.

Tezos (XTZ/USD) zal nu naar verwachting een grote samenwerking met United aankondigen na gesprekken met tal van andere bedrijven, waaronder die in de blockchain wereld. Tezos is een blockchain, een soort gedecentraliseerd computernetwerk vergelijkbaar met Ethereum, dat zichzelf promoot als ‘een open-source platform ondersteund door een wereldwijde samenleving van validators, academici en bouwers’.

Met behulp van een blockchain zoals Tezos geloven supporters dat geautomatiseerde transacties sneller kunnen worden voltooid dan met de huidige technologieën, terwijl er ook geen dure tussenpersonen nodig zijn.

Tezos daarentegen adverteert zichzelf als een platform dat minder energie verbruikt in vergelijking met andere platforms. United zou uitgebreid onderzoek hebben gedaan voordat het akkoord ging met de overeenkomst, en de partners werden als betrouwbaar beoordeeld.

Dankzij de deal van United kunnen ze er zeker van zijn dat hun commerciële aantrekkingskracht op partners sterk zal blijven ondanks de uitbraak en een testperiode voor optredens op het veld.

Dit seizoen droeg Manchester United’s zomeraanwinst van Cristiano Ronaldo van Juventus bij aan de toegenomen zakelijke kansen van de club. De club beschouwt deze voordelen echter als ondergeschikt aan Ronaldo’s potentieel als speler.

Om geld te verdienen op de cryptomarkt, kopen en verkopen handelaren Tez, de digitale valuta van Tezos. Cryptocurrency handel is een onderneming met een hoog risico die grotendeels niet gereguleerd is. Sinds november is de prijs van Tezos tokens aanzienlijk gedaald, wat de algemene fluctuatie op de cryptomarkt weerspiegelt.

In mei 2021 wordt Tezos de eerste blockchain partner van de New York Mets en de eerste van alle 30 Major League Baseball teams die dit doen.

In mei werd door Red Bull Racing Honda en Tezos onthuld dat het raceteam zijn allereerste NFT ervaring zou opbouwen. Als McLaren Racing sponsor steunt Tezos de Formule 1, IndyCar en eSports.

Als een van de grootste partnerschappen in de ‘Europese eSport geschiedenis’ heeft Team Vitality Tezos in januari 2022 de visie van Tezos voor de voorkant van het Tezos shirt veiliggesteld.

Het partnerschap kan ook een samenwerking omvatten buiten de trainingskit van United, wat United zou kunnen helpen bij hun inspanningen om de kansen in de metaverse en ‘Web 3.0’ te maximaliseren.

La notizia Tezos sponsort Manchester United’s nieuwe trainingsoutfit era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*