Crypto-Prijzen.nl

Tezos en EQIFI lanceren een reeks leen- en opbrengstproducten

Tezos en EQIFI lanceren een reeks leen- en opbrengstproducten

Het gedecentraliseerde blockchain platform, Tezos (XTZ/USD), wil een aantal opbrengst- en leenproducten lanceren en onderdeel worden van de groeiende sector van gedecentraliseerde financiering (DeFi). Om dit te doen, werkt Tezos samen met EQIFI, een reeds gevestigd DeFi-platform dat ondersteuning zal bieden aan het eigen ecosysteem van Tezos.

Volgens wat bekend is, koos EQIFI voor Tezos vanwege zijn on-chain governance, dat de tand des tijds al heeft doorstaan zonder af te brokkelen, wat tot nu toe bij veel andere projecten is gebeurd. Tezos gebruikt ook het Proof-of-Stake (PoS) consensusmechanisme, dat veel handiger en efficiënter is dan PoW dat wordt gebruikt door Bitcoin (BTC/USD) en een verscheidenheid aan vergelijkbare projecten.

Bovendien heeft Tezos ook een voordeel in de vorm van een grootse en inventieve ontwikkelingsgemeenschap die niet alleen loyaal maar ook behoorlijk capabel is gebleken. Door deze samenwerking kan EQIFI ook zorgen voor de eerste naadloze wereldwijde brug naar DeFi.

Wat krijgt EQIFI van het partnerschap?

Zoals vermeld, zal het DeFi platform staking en uitleen-/leningsdiensten aanbieden aan zijn gebruikers, wat ook gunstig zal zijn voor EQIFI, zoals de voorzitter, Jason Blick, verklaarde. Hij is van mening dat EQIFI op weg is naar de top van de industrie en dat een productaanbod met een marktleider als Tezos een belangrijke deal zal zijn voor EQIFI, waardoor het zijn positie in DeFi kan versterken.

EQIFI doet het al redelijk goed voor zichzelf, aangezien het wordt gefinancierd door EQIBank — een van ’s werelds beste gelicentieerde en gereguleerde banken. Ondanks het feit dat de financiering uit een dergelijke bron komt, wordt het platform zelf decentraal bestuurd door de eigenaren van het EQX token en geen grote gecentraliseerde entiteit.

Wat Tezos betreft, dit is niet de eerste kennismaking met DeFi, aangezien het project al miljoenen en miljoenen transacties heeft geregistreerd en ondersteuning biedt van vrijwel alles, van NFT’s en DAO’s tot DeFi, honderden dApps en meer. Nu zet het alleen de volgende stap in het aanbieden van meer diensten in een poging om uit te breiden en nieuwe kansen voor zijn gebruikers te garanderen.

The post Tezos en EQIFI lanceren een reeks leen- en opbrengstproducten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*