Crypto-Prijzen.nl

Terraform Labs CEO sluit weddenschap van $10 miljoen op LUNA

Terraform Labs CEO sluit weddenschap van $10 miljoen op LUNA

Terraform Labs CEO Do Kwon sloot een weddenschap af met GCR, een crypto-persoonlijkheid (afkorting van Gigantic Rebirth) van $ 10 miljoen. Do Kwon gokt op een hogere toekomstige prijs van Terra (LUNA/USD).

Beide partijen hebben $ 10 miljoen aan stablecoins naar een geblokkeerde rekening gestuurd. Kwon stuurde USDT en GCR stuurde USDC. Het account is een Ethereum portemonnee (ETH/USD) die eigendom is van een ervaren cryptohandelaar die bekend staat als Cobie. Kwon heeft het geld vandaag verzonden en GCR gisteren.

LUNA was vandaag de enige winnaar in de top 10

Op het moment van publicatie handelde LUNA voor iets minder dan $ 92. De wekelijkse winst bedraagt 12,92%. Het was vanmorgen de enige winnaar in de top 10 munten volgens marktkapitalisatie.

Uiteraard zet Kwon in op de prijs van LUNA, zijn eigen project. Zijn tegenstander gokt op een daling. Toen de weddenschap werd geaccepteerd, was de prijs van LUNA ongeveer $ 88.

Kwon’s weddenschap van $1 miljoen met Sensei Algod

Gisteren sloot Kwon een kleinere weddenschap op de prijs van LUNA onder dezelfde voorwaarden af met een persoon in de crypto ruimte die het pseudoniem Sensei Algod gebruikt. Gisteren hebben ze allebei $ 1 miljoen naar dezelfde geblokkeerde rekening gestuurd. Een crypto persoonlijkheid die bekend staat als Cobie treedt op als de borg voor de ingezette fondsen.

De voorwaarden zijn dat als de prijs van LUNA binnen een jaar daalt, Sensei Algod de weddenschap wint. Als de prijs van LUNA over een jaar hoger is, is Kwon de winnaar.

Op 14 maart 2023 wordt de tijdgewogen gemiddelde prijs (TWAP) voor LUNA op Coingecko gebruikt om de uitkomst te bepalen. TWAP verwijst naar de gemiddelde prijs van een actief binnen een bepaalde tijd.

De crypto persoonlijkheid Cobie bood vrijwillig een geblokkeerde rekening aan voor de ingezette fondsen. Etherscan laat zien dat elke partij $ 1 miljoen in Tether heeft gestort.

Over Terra

Terra probeert zich te onderscheiden door het gebruik van fiat-gekoppelde stablecoins en stelt dat het de grenzeloze voordelen van cryptocurrencies combineert met de dagelijkse prijsstabiliteit van fiat-valuta’s.

Het houdt zijn een-op-een koppeling via een algoritme dat het aanbod van stabiele munten automatisch aanpast op basis van de vraag.

Het bericht Terraform Labs CEO sluit weddenschap van $10 miljoen op LUNA verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*