Crypto-Prijzen.nl

Terra voegt Avalanche toe aan zijn UST Reserve

Terra voegt Avalanche toe aan zijn UST Reserve

De Terra Luna Foundation heeft Avalanche (AVAX) toegevoegd aan haar UST Reserve. Terra heeft AVAX munten gekocht ter waarde van $ 100 miljoen, waardoor Avalanche de tweede Layer 1 digitale valuta is die wordt toegevoegd aan Terra’s UST Reserve.

Terra Luna Foundation zei via een tweet:

Het grootste digitale activum in Terra’s UST Reserve is Bitcoin en de toevoeging van AVAX maakt het begin van de diversificatie van digitale activa die UST stablecoin ondersteunen.

Avalanche is geselecteerd over Ethereum

Tijdens een interview met Bloomberg verklaarde de oprichter van Terra, Do Kwon, dat Terra Luna Foundation voor Avalanche ging en niet voor Ethereum omdat de eerste een snelle groei doormaakt en een enorme schare fans heeft.

Do Kwon zei:

“Avalanche is nog steeds een groeiend ecosysteem … veel ervan wordt gevoed door loyaliteit aan het AVAX token en gebruikers voelen veel affiniteit met een troef die aansluit bij AVAX. Terwijl voor de gemiddelde Ethereum gebruiker, jezelf afstemmen op Ether niet zo veel betekent.”

Avalanche en Terra gaan samenwerken bij het creëren van een nieuw gaming subnet

Naast het toevoegen van Avalanche aan zijn UST Reserve, heeft Terra ook genoegen genomen met Avalanche voor een samenwerking om een nieuw gaming-subnet te creëren dat gebruikers en ontwikkelaars uit de twee ecosystemen met elkaar verbindt.

Na de samenwerking twitterde het team van Terra:

“Na de xAnchor implementatie op Avalanche worden ook verschillende Terra-native DeFi protocollen overwogen voor een cross-chain uitbreiding naar Avalanche, waaronder enkele waar de #LUNAtics met spanning op wachten.”

Vervolgens voegde het eraan toe dat “Avalanche’s subnetten een krachtige methode zijn voor het bouwen van de volgende generatie schaalbare Web3 applicaties binnen niche gebruiksscenario’s”.

Het bericht Terra voegt Avalanche toe aan zijn UST Reserve verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*