Crypto-Prijzen.nl

Terra prijsvoorspelling: wat nu voor LUNA na een comeback?

Terra prijsvoorspelling: wat nu voor LUNA na een comeback?

De prijs van Terra (LUNA/USD) heeft de afgelopen dagen een sterke comeback gemaakt toen de vraag naar de munt sterk toenam. LUNA handelt op $ 80, wat ongeveer 28% boven het laagste niveau deze maand is. De rebound brengt de totale marktkapitalisatie van de munt op meer dan $ 28 miljard, waarmee het de 10e grootste cryptocurrency ter wereld is.

Terra maakt een comeback

Terra is een blockchain project dat wordt beheerd door Terraform Labs, een Zuid-Koreaans bedrijf. Het is een Layer 1 platform met een platform waarop ontwikkelaars applicaties kunnen bouwen in alle sectoren, zoals non-fungible tokens (NFT) en gedecentraliseerde financiën (DeFi).

Terra staat bekend om de stablecoins die het draait. TerraUSD is de vierde grootste stablecoin na Tether, USD Coin en Binance USD. Het heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 10 miljard, waarmee het de 19e grootste cryptocurrency ter wereld is. TerraUSD wordt niet ondersteund door de Amerikaanse dollar. Het wordt ondersteund door slimme contracttechnologieën en de LUNA munt.

Terra werkt op een andere manier dan andere cryptocurrencies, waardoor het erg populair is in Zuid-Korea. Als u bijvoorbeeld een vliegticket wilt kopen, kunt u CHAI gebruiken, een gedecentraliseerde applicatie die is gebouwd met het platform van Terra.

Om dit te doen, moet u uw Terra stablecoin minten. Terwijl u dit doet, brandt u een vereist aantal LUNA tokens. Nadat u het ticket heeft gekocht, genereert Terra transactiekosten die worden gedeeld door LUNA delegators.

Terra, dat is gebouwd met de Cosmos SDK, is een populair platform geworden voor DeFi ontwikkelaars. Volgens DeFi Llama zijn er nu 17 apps ontwikkeld op het platform met een totale waarde van meer dan 18 miljard dollar. Sommigen van hen zijn Anchor, Lido, Astroport en Terraswap.

Terra prijsvoorspelling

usd/cad

De 4-uur grafiek laat zien dat de LUNA prijs dit jaar crashte naar een dieptepunt van $ 62 toen de uitverkoop van cryptocurrency versnelde. Deze prijs lag langs het 61,8% Fibonacci retracementniveau. Het is nu teruggekaatst en ligt iets boven het retracementniveau van 38,2%. Ook is de prijs iets boven de 25- en 50-daagse exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) gestegen.

Daarom is er een kans dat de Terra prijs een bullish trend zal handhaven, aangezien bulls zich richten op het 23,6% retracementniveau van ongeveer $ 87,92. Aan de andere kant zal een daling onder de belangrijkste ondersteuning van $ 75 deze mening ongeldig maken.

De post Terra prijsvoorspelling: wat nu voor LUNA na een comeback? verscheen eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*