Crypto-Prijzen.nl

Terra prijsvoorspelling: LUNA kijkt naar $50 te midden van SEC dagvaarding

Terra prijsvoorspelling: LUNA kijkt naar $50 te midden van SEC dagvaarding

De prijs van Terra (LUNA/USD) kaatste terug toen de rest van de cryptocurrency industrie zich herstelde en toen investeerders nadachten over de nieuwe rechtszaak die door Terraform Labs was aangespannen. De LUNA prijs handelt op $42, wat iets hoger is dan het dieptepunt van het weekend van $ 39,95. Het heeft een totale marktkapitalisatie van meer dan $ 17 miljard, terwijl UST, zijn stablecoin, wordt gewaardeerd op meer dan $ 2,7 miljard.

Terraform rechtszaak tegen de SEC

Het gaat niet goed met de relatie tussen de Securities and Exchange Commission (SEC) en cryptocurrencies. In een verklaring zei de oprichter van Terra dat hij was gedagvaard door de SEC. En in een verklaring op vrijdag zei het bedrijf dat de CEO en het bedrijf de dagvaardingen van de toezichthouder aanvechten.

De rechtszaak draait om het Mirror Protocol, momenteel het op twee na grootste DeFi-platform dat is gebouwd met het platform van Terra. Volgens DeFi Llama heeft Mirror een totale waarde van ongeveer $ 1 miljard. Het is relatief kleiner dan Anchor en Lido, die een TVL van $ 4 miljard en $ 3 miljard hebben.

Mirror is een DeFi platform waarmee mensen synthetische activa kunnen verhandelen die een verscheidenheid aan activa volgen, zoals aandelen, onroerend goed en zelfs aandelen. De SEC stelt dat het Mirror Protocol niet-geregistreerde effecten aan handelaren aanbiedt. In de rechtszaak zei Terra:

“Naast het overtreden van de regels met betrekking tot dienstverlening, heeft het gedrag van de SEC hier de regels geschonden die het verplichten om formele bevelen van het onderzoek vertrouwelijk te houden.”

Terraform, het moederbedrijf van Terra, zei dat de rechtszaak ook misplaatst was. Ten eerste is het bedrijf niet de ontwikkelaar van het Mirror Protocol. De SEC kan bijvoorbeeld geen rechtszaak aanspannen tegen Apple voor wat app ontwikkelaars hebben gemaakt.

De SEC heeft Terraform ook aangeklaagd vanwege zijn stablecoin die bekend staat als UST. De UST wordt niet gedekt door echt geld. In plaats daarvan wordt het ondersteund door LUNA, zijn cryptocurrency.

LUNA prijsvoorspelling

terra price

De 4-uur grafiek laat zien dat de Terra prijs zich de afgelopen dagen sterk heeft hersteld. Het is met ongeveer 25% gestegen ten opzichte van het laagste niveau deze maand. De munt is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gesprongen, terwijl de MACD boven het neutrale niveau is gestegen.

De munt lijkt te vormen wat lijkt op een cup-and-handle patroon. Daarom zal de LUNA prijs waarschijnlijk blijven stijgen naarmate de bulls het hoogste punt ooit van $ 50 bereiken.

The post Terra prijsvoorspelling: LUNA kijkt naar $50 te midden van SEC dagvaarding appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*