Crypto-Prijzen.nl

Terra prijsvoorspelling: is LUNA een koop na de winst van 16.000%?

Terra prijsvoorspelling: is LUNA een koop na de winst van 16.000%?

Terra (LUNA) was de doorbraakster van 2021. De Terra prijs steeg in 2021 met ongeveer 16.000%, waarmee de totale marktkapitalisatie op meer dan $ 33 miljard kwam, waarmee het de 9e grootste munt ter wereld is. Dat was een opmerkelijke prestatie voor een munt die niet zo bekend was toen het jaar begon.

Wat is Terra?

Terra is een blockchain project dat is ontwikkeld door Terraform, een Zuid-Koreaans bedrijf. Het netwerk stelt ontwikkelaars in staat om gedecentraliseerde applicaties te bouwen zoals die in de DeFi industrie.

Volgens DeFi Llama zijn er nu 14 DeFi producten in het netwerk met een totale waarde van meer dan 19,3 miljard dollar. Deze producten omvatten Lido, Anchor en Astroport met elk een TVL van meer dan $ 1 miljard.

Terra is ook het meest bekend om de stablecoins die in zijn netwerk aanwezig zijn. Een stablecoin is een cryptocurrency die wordt ondersteund door echte activa zoals fiat valuta’s. De toonaangevende stablecoin staat bekend als TerraUST en is de vierde grootste stablecoin ter wereld na Tether, USD Coin en Binance USD.

Terra is ook bekend vanwege het onderzoek dat de Securities and Exchange Commission (SEC) uitvoert. Een paar maanden geleden heeft de SEC Terraform Labs en zijn oprichter aangeklaagd. Het leverde de dagvaardingen tijdens de Mainnet conferentie.

In een verklaring in december voerden de advocaten van Terraform aan dat de SEC niet bevoegd was om haar dagvaardingen af te dwingen, aangezien Terraform niet in de VS is opgericht. Ze zeiden:

“TFL is opgericht volgens de wetten van Singapore en heeft kantoren in Singapore en Zuid-Korea. De heer Kwon is een burger van Zuid-Korea en een inwoner van Singapore. Volgens de wet kan de SEC geen administratieve dagvaardingen buiten de Verenigde Staten uitvaardigen.”

Deze rechtszaak zal in 2022 nauwlettend worden gevolgd en de voortgang ervan zal waarschijnlijk een impact hebben op de Terra LUNA prijs.

Terra prijsvoorspelling

Terra price

De 1-dag grafiek laat zien dat de LUNA prijs de afgelopen maanden een bullish trend heeft doorgemaakt. Onderweg heeft de prijs een oplopend kanaal gevormd dat in het rood wordt weergegeven. Het is ook boven de voortschrijdende gemiddelden van 25 en 50 dagen gestegen. Het ligt ook boven het belangrijkste ondersteuningsniveau van $ 22,89, het hoogste niveau in maart.

Daarom is de kans groot dat de Terra prijs op korte termijn blijft stijgen. Een bearish uitbraak kan echter niet worden uitgesloten, aangezien beleggers de SEC rechtszaak bekijken en ook winst nemen.

The post Terra prijsvoorspelling: is LUNA een koop na de winst van 16.000%? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*