Crypto-Prijzen.nl

Terra prijsvoorspelling: is dit het juiste moment om LUNA te kopen?

Terra prijsvoorspelling: is dit het juiste moment om LUNA te kopen?

Terra LUNA/USD is een open-source netwerk voor algoritmische stablecoins. LUNA is het native cryptocurrency token dat wordt gebruikt voor staking, governance en onderpand voor de stablecoins van het netwerk.

Terra ontwikkelingen als katalysator voor groei

Op 6 januari hebben we een rapport doorgenomen, waarin we zagen dat Terra sneller groeide dan Ethereum, naast Solana en Polkadot.

De gedecentraliseerde stablecoin uitgever Terra heeft een voorstel gepubliceerd om de interchain implementatie van de TerraUSD (UST) stablecoin uit te breiden over vijf projecten in Ethereum, Polygon en Solana.

Het voorstel, getiteld “UST Goes Interchain: Degen Strats Part Three“, dat donderdag werd gepost door Terra Research, gaf details over hoe $ 139 miljoen aan UST en Terra’s native stablecoin, LUNA, zouden worden gebruikt en op welke platforms het voorstel is geslaagd.

Binnen elke implementatie zou Terra UST in verschillende bedragen storten, variërend van $ 250.000 tot $ 50 miljoen met als doel de stabiliteit van elk van de partnerprojecten te vergroten.

Een opmerkelijke vermelding hier is dat de gedecentraliseerde financiële (DeFi) liquiditeitsverschaffer en marktmaker, bekend als Tokemak op Ethereum, uiteindelijk een aanbetaling van $ 50 miljoen in UST voor zes maanden zou ontvangen als het voorstel wordt aangenomen.

Het permissieloze uitlenen, evenals het leenplatform Rari Fuse, zou ook gedurende zes maanden $ 20 miljoen in UST ontvangen.

Moet u Terra (LUNA) kopen?

Op 7 januari had Terra (LUNA) een waarde van $ 73,14.

Om een beter beeld te krijgen van wat dit waardepunt precies betekent voor het Terra (LUNA) token, zullen we de hoogste waarde aller tijden bespreken naast de prestaties van de afgelopen maand.

In termen van de prestaties in december, op 14 december, had de token zijn laagste waarde op $ 52,75.

De hoogste waarde aller tijden van Terra (LUNA) was op 27 december, toen het token een waarde van 103,34 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat de Terra (LUNA) token een waardestijging van $ 50,59 of met 96% zag.

Sindsdien is het token echter gedaald tot $ 73,14. Dit plaatst het op een solide moment om te kopen, aangezien het tegen eind januari in waarde kan stijgen naar $ 80.

The post Terra prijsvoorspelling: is dit het juiste moment om LUNA te kopen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*