Crypto-Prijzen.nl

Terra prijsvoorspelling: hoe ver kan LUNA eind maart 2022 klimmen?

Terra prijsvoorspelling: hoe ver kan LUNA eind maart 2022 klimmen?

De algoritmische stabiele munt Terra en zijn token LUNA hebben de afgelopen week een enorme rally gezien. Na de afgelopen week rond de $ 50 te schommelen, is LUNA erin geslaagd in waarde te exploderen en bereikt het snel het waardepunt van $ 90.

De Bitcoin reserve van $1 miljard als katalysator voor groei

Op 1 maart 2022 hebben we besproken hoe de marktkapitalisatie van Terra LUNA wekelijks met 76% steeg.

Op 28 februari 2022 kondigde YuzuSwap twee nieuwe pools aan, UST/wROSE en UST/YUZU, pools die in aanmerking komen voor trade mining en liquiditeitsmining beloningen in zowel YUZ als LUNA.

Een andere belangrijke reden waarom Terra (LUNA) zo’n hoge groei en winst in termen van waarde heeft gezien, is te wijten aan de aankondiging dat Terra’s stablecoin, TerraUSD UST/USD, zal worden ondersteund door een Bitcoin reserve van $ 1 miljard.

Deze aankondiging heeft de investeringsstatus van LUNA veranderd in de ogen van veel crypto enthousiastelingen, die nu een optimistische kijk hebben op de groei van het token.

Het interessante aan dit project is dat, in tegenstelling tot andere gecentraliseerde stablecoins, UST niet wordt ondersteund door de Amerikaanse dollar, maar is gefixeerd op de Amerikaanse dollar door het slaan en verbranden van LUNA tokens.

Als de prijs van UST erin slaagt van zijn pen te vallen en bijvoorbeeld onder de $ 1 komt, wordt UST geruild voor LUNA, die vervolgens wordt verkocht voor $ 1. Hetzelfde is het geval als het token meer dan $ 1 gaat, waar LUNA in plaats daarvan wordt verbrand.

De introductie van de Bitcoin reserve is een belangrijke stap voorwaarts, die de volatiliteit binnen het algehele ecosysteem van Terra zal verminderen.

Moet u Terra (LUNA) kopen?

Op 1 maart 2022 had Terra (LUNA) een waarde van $ 89,83.

Om echt een indicatie te krijgen van dit waardepunt van het LUNA token, zullen we de hoogste waarde ooit bekijken, naast de prestaties die het de afgelopen maand liet zien.

De hoogste waarde aller tijden van Terra (LUNA) was op 27 december 2021, toen het token een waarde van $ 103,34 bereikte.

Wanneer we de prestaties van het token in de afgelopen maand doornemen, had Terra (LUNA) zijn laagste waarde op 3 februari, toen het daalde tot $ 47,33

Het hoogste punt van waarde was op 28 februari, toen het token een waarde van $ 89,76 bereikte. Hier kunnen we zien dat het token in waarde is gestegen met $ 42,43 of met 89%.

Met dit in gedachten kan LUNA eind maart 2022 $ 98 bereiken.

Het bericht Terra prijsvoorspelling: hoe ver kan LUNA eind maart 2022 klimmen? verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*