Crypto-Prijzen.nl

Terra prijsbeweging: is er meer ruimte voor groei voor LUNA?

Terra prijsbeweging: is er meer ruimte voor groei voor LUNA?

Terra LUNA/USD is een open-source blockchain betalingsplatform voor algoritmische stablecoins.

LUNA is het native cryptocurrency token van het Terra protocol en wordt gebruikt voor staking, governance en onderpand.

Chiron’s inzamelingsactie van $ 50 miljoen bedoeld als katalysator voor groei

Op 2 december bespraken we hoe LUNA Shiba Inu overtrof nadat het op dat moment zijn laatste hoogste waarde bereikte.

Op 8 december kondigde Chron Partners, een in Hong Kong gevestigd durfkapitalistisch bedrijf, aan dat ze $ 50 miljoen hebben opgehaald voor een speciaal fonds, genaamd het Chiron Terra Fund I.

Dit fonds is opgericht met als doel het bouwen van gedecentraliseerde financiering (DeFi) en metaverse-verbonden niet-fungible token (NFT) projecten op de Terra Blockchain.

Jake Cormack, de COO bij Chiron Partners, heeft het groeipotentieel van Terra gecrediteerd voor hun beslissing om het als hun officiële grootboek te kiezen.

Dit is het resultaat van de Columbus-5 upgrade van de blockchain, die belooft een hoger niveau van schaalbaarheid en grotere interoperabiliteit tussen ketens mogelijk te maken.

Dit alles heeft het LUNA token naar de 10e plaats gebracht in termen van marktkapitalisatie voor alle cryptocurrencies, en het heeft het potentieel om nog hoger te klimmen.

Moet u Terra (LUNA) kopen?

Op 10 december had Terra (LUNA) een waarde van $ 69,32.

Om te zien wat dit waardepunt betekent voor het token, zullen we de hoogste waarde aller tijden en de recente prestaties in november bespreken.

Als het gaat om de hoogste waarde aller tijden van de token, was LUNA op 5 december $ 77,73 waard. Hier kunnen we zien dat de token $ 8,41 hoger in waarde was of met 12% op zijn hoogste punt ooit.

Als we kijken naar de prestaties van het LUNA token in november, was het laagste waardepunt op 24 november, toen het token daalde tot een waarde van $ 37,99.

Op 30 november bereikte de token een waarde van $ 58,81, wat de hoogste waarde van de maand was. Hier zien we een waardestijging van $ 20,82 of met 54%.

Van 30 november tot 10 december is het token echter in waarde gestegen met $ 10,51 of met 17%.

Met dit in gedachten heeft Terra (LUNA) het potentieel om eind december $ 80 te bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

The post Terra prijsbeweging: is er meer ruimte voor groei voor LUNA? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*