Crypto-Prijzen.nl

Terra Network zal meer dan 9% van de voorraad verbranden

Terra Network zal meer dan 9% van de voorraad verbranden

De cryptomarkt is de afgelopen maand behoorlijk druk geweest, niet alleen in termen van bullish winsten, maar ook in ontwikkelingen in grote netwerken. Terra is een van de netwerken die ernaar streeft waarde te bereiken en heeft onlangs een tokenverbrandingsinitiatief gelanceerd.

Door deze verbranding probeert Terra meer dan 9% van de volledige LUNA voorraad te verbranden. Deze verbranding zal in lijn zijn met de routekaart van het netwerk naar een upgrade.

Meer dan 9% van de voorraad van LUNA verbranden

De mede-oprichter en CEO van Terraform Labs, Do Kwon, verklaarde onlangs dat het on-chain stemproces voor voorstel 44 op 27 oktober zou worden gelanceerd, waarbij het stemproces twee weken zou duren.

Het voorstel is bedoeld om ongeveer 88.675.000 LUNA tokens te verbranden, die uit de bestaande voorraad zullen worden verwijderd. Deze stap zal het aanbod van LUNA tokens met meer dan 9% verminderen. De verbrande tokens worden gebruikt om 3 tot 4 miljoen UST te slaan.

Het netwerk lanceerde onlangs de kardinale upgrade die bekend staat als Columbus-5. Deze upgrade zal ertoe leiden dat de gemeenschapspool wordt geruild voor UST, Terra’s native stablecoin. De Minted UST ondersteunt de ontwikkeling van Ozone, een soort verzekeringssysteem in het geval van technische storingen in het Terra ecosysteem.

Na deze upgrade blijven 10 miljoen LUNA tokens behouden in de communitypool. Kwon verklaarde verder dat de upgrade zou leiden tot een vervijfvoudiging van de LUNA inzetbeloningen.

Totale waarde vergrendeld op Terra stijgt

De upgrades op Terra’s netwerken hebben een positief effect gehad op de adoptie. Vorige week integreerde het netwerk het IBC-protocol en lanceerde het Wormhole V2. Deze upgrades hebben de netwerkactiviteit verhoogd, waarbij de totale waarde vergrendeld (TVL) nieuwe recordhoogten heeft bereikt.

Tot de meest dominante protocollen in het Terra netwerk behoren Anchor, Lido, Terraswap en Mirror. Vorige week overschreed de TVL op het netwerk meer dan $ 10 miljard, waarbij deze vier projecten meer dan 90% van het totale cijfer voor hun rekening namen.

Gegevens van DeFiLlama, een Defi trackingwebsite, laten zien dat Terra de vierde plaats inneemt in de grootte van TVL na Ethereum, Binance Smart Chain en Solana. Dit geeft een grote groei op het netwerk weer.

The post Terra Network zal meer dan 9% van de voorraad verbranden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*