Crypto-Prijzen.nl

Terra (LUNA) overtreft Shiba Inu na nieuwe ATH

Terra (LUNA) overtreft Shiba Inu na nieuwe ATH

LUNA, de native voor de Terra blockchain, heeft deze week een grote opwaartse trend doorgemaakt, aangezien de wekelijkse winst ongeveer 67% bedraagt. Op 2 december bereikte LUNA volgens CoinGecko een recordhoogte van $ 65,50.

De huidige gegevens laten ook zien dat het token de afgelopen 24 uur ongeveer 9,5% is gestegen en dat de opwaartse trend nog steeds sterk is.

Marktkapitalisatie van LUNA maakt grote stijging

Naar aanleiding van de winst van de LUNA token tijdens de afgelopen week, is het token nu rangschikking als de 12e grootste in termen van marktkapitalisatie. De marktkapitalisatie voor dit token bedraagt momenteel meer dan $ 25 miljoen.

Momenteel staat de marktkapitalisatie van LUNA hoger dan die van Shiba Inu, die meer dan $ 23 miljard bedraagt. Shiba Inu staat momenteel als 13e grootste cryptomunt op de ranglijst, volgens gegevens van CoinGecko.

Terra is een blockchain die wordt ondersteund door Mike Novogratz. Terra is een blockchainnetwerk dat ondersteuning biedt voor een breed scala aan algoritmische stablecoins waarvan de waarden zijn gekoppeld aan de waarde van de Amerikaanse dollar.

LUNA is het native token voor de Terra blockchain. Het token is verantwoordelijk voor het vasthouden van de prijzen van deze stablecoins. Het heeft een flexibel aanbod dat verandert naargelang de vraag om prijsstabiliteit te brengen en het protocol te helpen met zijn mint/burn functie.

De prijs van LUNA geniet momenteel een opmerkelijke groei vanwege de groei van de TerraUSD (UST) stablecoin.

Terra’s blockchain groeit ook

Naast de winst van het LUNA token, groeit ook de Terra blockchain. Validators op de Terra blockchain kunnen LUNA tokens inzetten om transacties op de blockchain te verifiëren, wat de hele blockchain ten goede is gekomen.

Het LUNA token brengt stabiliteit in het Terra UST stablecoin netwerk en wordt ook gebruikt om te stemmen bij verschillende bestuursbeslissingen over het project.

Gegevens van DeFi Llama laten ook zien dat de Terra blockchain ook groeit door het aantal slimme contracten dat beschikbaar is op het netwerk. Momenteel is de Terra blockchain goed voor 4,69% van het totale aandeel slimme contracten. De totale waarde vergrendeld (TVL) op de blockchain bedraagt ongeveer $ 12,84 miljard. In september lanceerde de Terra blockchain Columbus 5, een langverwachte upgrade waarmee de blockchain interoperabiliteit met andere blockchains kon bereiken.

The post Terra (LUNA) overtreft Shiba Inu na nieuwe ATH appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*