Crypto-Prijzen.nl

Terra (LUNA) is sinds begin februari geëxplodeerd

Terra (LUNA) is sinds begin februari geëxplodeerd

Terra LUNA/USD was een van de best presterende op de markt voor cryptocurrency in de afgelopen uren, en de prijs van deze cryptocurrency steeg opnieuw boven $ 80.

Prijsstabiliteit

Het Terra protocol is een open-source netwerk dat fiat-gekoppelde stabiele munten gebruikt om prijsstabiele wereldwijde betalingssystemen aan te drijven.

Mensen willen niet in een valuta worden betaald als de waarde ervan aanzienlijk kan dalen voordat de transactie is afgewikkeld, en het Terra protocol lost deze problemen op. Het team van Terra voegde toe:

Prijsvolatiliteit maakt slimme contracten onbruikbaar voor de meeste reguliere financiële toepassingen, aangezien de meeste gebruikers gewend zijn om bepaalde uitbetalingen in verzekeringen, kredieten, hypotheken en loonlijsten te waarderen.

Terra combineert de prijsstabiliteit en brede acceptatie van fiat-valuta’s, waarbij alle censuurweerstand van Bitcoin behouden blijft en het levensvatbaar wordt voor gebruik in dagelijkse transacties.

Het algoritme past het aanbod van stablecoin automatisch aan op basis van de vraag, waardoor dit protocol wordt ingesteld als ruilmiddel bij online betalingen, waardoor mensen vrij kunnen handelen tegen een fractie van de kosten die bij andere betaalmethoden in rekening worden gebracht.

Terra is beveiligd met behulp van een proof-of-stake consensusalgoritme op basis van Tendermint, en het potentiële gebruik van dit protocol is enorm naarmate de wereld meer gedecentraliseerd begint te worden.

LUNA is het oorspronkelijke token van het Terra protocol en is ontworpen om de volatiliteit van veranderende economische cycli op te vangen. LUNA stabiliseert de prijs van de stablecoins van het protocol, terwijl houders van dit token kunnen stemmen over bestuursvoorstellen.

Het is belangrijk om te zeggen dat Terra een voorraad heeft van 1 miljard tokens en als dit aantal wordt overschreden, wordt LUNA verbrand totdat het terugkeert naar het evenwichtsvoorraadniveau. LUNA en UST zijn onderling afhankelijk en LUNA wordt verbrand wanneer de vraag naar UST stijgt.

Nieuwe LUNA tokens worden, indien nodig, geslagen via het algoritme van het protocol om de prijs van Terra stablecoins te behouden.

LUNA heeft een indrukwekkende winst behaald in de derde week van december 2021 en heeft op 27 december een recordhoogte van meer dan $ 103 bereikt.

LUNA is momenteel ongeveer 17% gedaald ten opzichte van zijn piek; toch is Terra Protocol een zeer interessant project en de prijs van LUNA zou opnieuw kunnen stijgen op het niveau dat we in december 2021 zagen.

$70 vertegenwoordigt een sterk ondersteuningsniveau

LUNA is sinds begin februari 2022 gestegen van $ 52,39 naar $ 100 en de huidige prijs staat op $ 85.

Bron: tradingview.com

De kritieke ondersteuningsniveaus zijn $ 70 en $ 60, $ 90 en $ 100 vertegenwoordigen de huidige weerstandsniveaus. Stijgen boven $ 90 ondersteunt de voortzetting van de bullish trend en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau van $ 100.

Aan de andere kant, als de prijs onder $ 70 daalt, zou dit waarschijnlijk een teken van trendomkering zijn en hebben we de open weg naar $ 60.

Overzicht

Terra (LUNA) is sinds februari 2022 geëxplodeerd en deze cryptocurrency blijft in een koopzone handelen. Stijgen boven $ 90 ondersteunt de voortzetting van de bullish trend en we hebben de open weg naar een weerstandsniveau van $ 100.

Het bericht Terra (LUNA) is sinds begin februari geëxplodeerd verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*