Crypto-Prijzen.nl

Terra (LUNA) had de bodem kunnen raken: hier kun je $LUNA kopen

Terra (LUNA) had de bodem kunnen raken: hier kun je $LUNA kopen

De meeste crypto-investeerders zijn optimistisch dat de ellende van Terra bijna ten einde loopt en dat de munt van Terra (LUNA) de komende dagen klaar is voor herstel. De snelheid waarmee LUNA zijn waarde verloor, met meer dan 100% per dag tot slechts ongeveer 40% per dag; een teken dat de bearish trend zou kunnen eindigen.

In het weekend was de prijs van Terra zelfs met meer dan 1.000% gestegen voordat hij zich vandaag terugtrok.

Om investeerders en handelaren te helpen die willen profiteren van de huidige Terra (LUNA) dip door deze tegen de huidige lage prijs te kopen, heeft Invezz een kort artikel gemaakt om te helpen bij het identificeren van de beste plaatsen om dit te doen.

Lees verder voor meer informatie.

Beste plaatsen om Terra (LUNA) te kopen

eToro

eToro is een multi-asset beleggingsplatform met meer dan 2000 activa, waaronder FX, aandelen, Crypto, ETF’s, indices en grondstoffen.

Registreer je onmiddelijk met eToro

Pacific Union

Sinds het opgericht in 2015 is de Pacific Union uitgegroeid tot een toonaangevende online-makelaar. We bieden 200+ producten, terwijl we een innovatieve handelsfaciliteit leveren voor activa zoals forex, indices, grondstoffen, aandelen en cryptocurrencies. Als service-gerichte, wereldwijde online handelsmakelaar bieden we meertalige diensten aan 120 landen en regio’s.

Registreer je onmiddelijk met Pacific Union

Wat is LUNA?

LUNA is de native cryptocurrency van de Terra blockchain.

De Terra blockchain gebruikt aan fiat-gekoppelde stablecoins om een stabiel wereldwijd betalingssysteem aan te drijven. In een notendop, Terra maakt gebruik van de stabiliteit van Fiat valuta’s en het gedecentraliseerde karakter van Bitcoin (BTC) om snelle, betaalbare afwikkelingen aan te bieden met behulp van stablecoins.

Naast de onlangs uitgebrachte native stablecoin, TerraUSD (UST), zijn een aantal andere stablecoins gekoppeld aan de Amerikaanse dollar, de Zuid-Koreaanse Won, de Mongoolse tugrik en ingezet met behulp van Terra blockchain

Behalve dat LUNA wordt gebruikt als stabilisator van de verschillende stablecoins die via Terra zijn ontwikkeld, kunnen LUNA houders ook stemmen over Terra-governancevoorstellen.

Moet ik vandaag de LUNA munt kopen?

LUNA kan een goede keuze zijn als je op zoek bent naar een cryptocurrency die de afgelopen dagen een enorme duik heeft genomen.

Ondanks dat de munt een grote kans biedt als deze zich herstelt, is het nog steeds niet duidelijk hoe ver de prijs van LUNA zal gaan. De munt is de afgelopen vier dagen elke dag met bijna 100% gedaald.

LUNA prijsvoorspelling

Do Kwon publiceerde onlangs Terra’s “herstelplan” voor zowel de native stablecoin (TerraUSD) als de native token (LUNA). Analisten verwachten dat de prijs van LUNA tegen het einde van de week boven $ 0,002 zou kunnen stijgen, terwijl het probeert te herstellen boven $ 1.

Terra social media aandacht

https://twitter.com/CoinMarketCap/status/152621410581143552?s=20&t=2jf495UDXR150kSsT_VKag

Het bericht Terra (LUNA) had de bodem kunnen raken: hier kun je $LUNA kopen verscheen eerst op Invezz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*