Crypto-Prijzen.nl

Terra, Ethereum Classic en Waves prijsvoorspelling voor maart 2022

Terra, Ethereum Classic en Waves prijsvoorspelling voor maart 2022

De markt voor cryptocurrency gaat deze zaterdag vooruit en deze situatie ondersteunt ook de prijs van Terra LUNA/USD, Ethereum Classic ETC/USD en Waves WAVES/USD.

Volgens David Meger, directeur van High Ridge Futures, is de huidige stijging technisch zeer gemotiveerd en zullen beleggers zich blijven focussen op de risicopremie en de vraag naar veilige havens.

De onzekerheid van mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland doemt boven investeerders op, en ze hebben de neiging om veilige plaatsen te zoeken om hun geld te stallen. Wells Fargo waarschuwde zijn klanten om de omvang van de handel klein te houden gezien de onzekerheden rond de situatie, omdat fouten gemakkelijk worden gemaakt in een conflict als dit. Wells Fargo voegde toe:

Recente ontwikkelingen van misschien een grootschalige Russische invasie van Oekraïne hebben materiële negatieve humanitaire gevolgen op korte en middellange termijn, evenals mogelijk implicaties op langere termijn voor geopolitieke spanningen elders.

Bitcoin handelt boven het niveau van $ 39.000, maar er bestaat een risico van verdere escalatie in het conflict tussen Oekraïne en Rusland, en risicovollere activa kunnen opnieuw onder druk komen te staan.

De cryptogemeenschap heeft ook de Russische aanval op Oekraïne afgewezen en investeerders zullen deze situatie zeer aandachtig blijven volgen. Volgens sommige geruchten is Oekraïne op zoek naar cryptocurrency donaties om de Russische aanval te bestrijden, en het is belangrijk om te zeggen dat er de afgelopen dagen miljoenen dollars aan fondsen zijn opgehaald voor Oekraïne.

Het officiële Twitter account van Oekraïne kondigde aan dat het Bitcoin, Ethereum en Tether accepteert, terwijl de Oekraïense vice premier en minister van Digitale Transformatie Mykhailo Fedorov ook positief reageerde op deze aankondiging, wat suggereert dat het verzoek legitiem zou kunnen zijn.

LUNA handelt boven $ 70

Terra (LUNA) is sinds 20 februari gestegen van $ 47 naar $ 100 en de huidige prijs staat op $ 75.

Bron: tradingview.com

Als de prijs het ondersteuningsniveau van $ 60 doorbreekt, zou dat een zeer sterk verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou rond de $ 50 kunnen liggen.

Het voordeel is waarschijnlijk beperkt voor de komende dagen, en handelaren zouden “stop-loss” en “take profit” orders moeten gebruiken bij het openen van hun posities, omdat het risico momenteel hoog is.

ETC is gestabiliseerd boven $25

Bron: tradingview.com

Het risico van een nieuwe daling is waarschijnlijk nog niet voorbij, maar als de prijs boven $ 40 stijgt, hebben we de open weg naar $ 50.

Als de prijs onder de sterke ondersteuning van $ 20 zakt, zou dat een sterk verkoopsignaal zijn, en het volgende doel zou $ 15 kunnen zijn.

WAVES heeft ondersteuning op $10

Waves (WAVES) is sinds 22 februari 2022 gestegen van $ 8,2 naar $ 11,7 en de huidige prijs staat op $ 11,6.

Bron: tradingview.com

Het huidige ondersteuningsniveau voor WAVES staat op $ 10, en als de prijs eronder daalt, kan het volgende prijsdoel rond de $ 8 of zelfs lager zijn.

Aan de andere kant, als de prijs boven $ 15 weerstand springt, zou het een sterk koopsignaal zijn, en we hebben de open weg naar de $ 20.

Overzicht

De markt voor cryptocurrency gaat deze zaterdag vooruit, maar de huidige stijging is zeer technisch gemotiveerd, en de risicopremie en de vraag naar veilige havens zullen in de focus van investeerders blijven. De onzekerheid van mogelijke uitkomsten tussen Oekraïne en Rusland doemt boven investeerders op, en ze hebben de neiging om veilige plaatsen te zoeken om hun geld te stallen.

Het bericht Terra, Ethereum Classic en Waves prijsvoorspelling voor maart 2022 verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*