Crypto-Prijzen.nl

Telcoin app koppelt alle bankrekeningen aan DeFi handel

Telcoin app koppelt alle bankrekeningen aan DeFi handel

Telcoin, een gedecentraliseerd financieel technologieplatform dat blockchain aangedreven mobiele financiële diensten aan consumenten over de hele wereld aanbiedt, stelt gebruikers van zijn app in de Verenigde Staten nu in staat om met een verbonden bankrekening in USDC te verzilveren, zo vernam Invezz uit een persbericht.

De nieuwe oprit naar de USD cryptomunt, die 1: 1 is gekoppeld aan de USD, stelt gebruikers in staat om de stablecoin naadloos te verzilveren en in te wisselen voor TEL en een tiental andere ondersteunde digitale activa via DeFi protocollen.

Instant cash-in tot $1K

Gebruikers in de VS kunnen nu direct tot $ 1.000 verzilveren en elk bedrag storten tot aan de limieten van hun individuele bank nadat ze de voorlopige drempel voor “snelle storting” hebben overschreden. Dit is gebaseerd op standaard afrekeningsschema’s.

Na de eerste bètaversie is het platform van plan om onmiddellijke, veilige DeFi-handel mogelijk te maken door de limieten voor snelle stortingen geleidelijk te verhogen. Paul Neuner, CEO van Telcoin, merkte op:

Een eenvoudige en veilige weg naar DeFi is iets waar onze gebruikers om hebben gevraagd, en we zijn verheugd om dat vandaag te realiseren. We zijn nu van plan soortgelijke stablecoin trajecten elders uit te rollen, met als doel gelijke toegang tot digitale activa wereldwijd te bieden en directe, betaalbare digitale transacties mogelijk te maken met behulp van DeFi in plaats van traditionele services of banken.

Telcoin migreerde activaportefeuilles naar Polygon

Eerder verplaatste het platform zijn eigen custodial wallets voor digitale activa naar het Polygon ( MATIC/USD ) netwerk, een populaire schaaloplossing voor Ethereum Mainnet ( ETH/USD ).

Polygon heeft zeer lage tarieven, waardoor Telcoin voor verwaarloosbare bedragen kan worden verhandeld. In de Telcoin app worden transacties gedaan via TELx, de gedecentraliseerde liquiditeitsmotor van Telcoin. Gebruikers die liquiditeit toevoegen via verhandelbare activaparen, kunnen TEL, andere beloningstokens en een deel van de transactiekosten verdienen.

Telcoin biedt 13 digitale activa om te handelen

De Telcoin app heeft momenteel 13 digitale activa om te handelen en is van plan om er in de nabije toekomst meer toe te voegen. De beschikbare opties zijn TEL, WBTC, BAL, QUICK, DFX, WETH, USDC, AAVE, CADC, EURS, MANA, XSGD en LINK. Telcoin zal met regelmatige tussenpozen meer crypto valuta toevoegen, met als doel een intuïtief en goedkoop alternatief te bieden voor bestaande gecentraliseerde handelsplatformen.

De app biedt uitstekende digitale fiat overschrijvingen vanuit de VS en Canada naar 24 mobiele geldplatformen in 16 landen, afgezien van het veilig opslaan en verhandelen van digitale activa.

Het bericht Telcoin app koppelt alle bankrekeningen aan DeFi handel verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*