Crypto-Prijzen.nl

TECNALIA werkt samen met Chainlink om orakels toepassingen buiten DeFi te verkennen

TECNALIA werkt samen met Chainlink om orakels toepassingen buiten DeFi te verkennen

TECNALIA, een gerenommeerd onderzoeks- en technologische ontwikkelingscentrum in Europa, heeft de handen ineengeslagen met Chainlink Labs om scenario’s te identificeren waarin ze orakels buiten de DeFi sector kunnen toepassen. Een persbericht onthulde dit nieuws op 13 september en merkte op dat beide organisaties hybride slimme contracten en orakels willen introduceren in toonaangevende wereldwijde industrieën. Hiermee hopen de bedrijven stakeholders toegevoegde waarde te bieden, zoals meer efficiëntie, lagere kosten, hogere veiligheidsgaranties en meer privacy.

In het persbericht prees TECNALIA Chainlink aan en zei dat het een marktleider is in Oracle technologie. Bovendien heeft het netwerk een algemeen raamwerk voor het creëren van op maat gemaakte Oracle oplossingen. Daartoe is TECNALIA van mening dat Chainlink de ideale partner is om te onderzoeken hoe orakels in verschillende marktsegmenten kunnen worden gebruikt.

In reactie op deze samenwerking zei het hoofd van Cybersecurity en Blockchain Research van TECNALIA, Óscar Lage:

Chainlink Lab’s indrukwekkende staat van dienst op het gebied van het leveren van baanbrekend onderzoek en tastbare oplossingen maakt hen tot een ideale partner om hybride slimme contracten en orakels uit te breiden op een manier die helpt bij het realiseren van opkomende trends rond data, automatisering, IoT en andere initiatieven in de vierde industriële revolutie.

Gebruikmaken van hybride slimme contracten en orakels om wereldwijde industrieën te revolutioneren

Naar verluidt is het duo van plan onderzoek te doen naar het gebruik van orakels in onder meer energie, industrie 4.0, data-economie en transport. Uitleggend hoe hybride slimme contracten en orakels zullen samenwerken om betere resultaten te leveren, zei TECNALIA dat orakels datasets in de echte wereld zouden extraheren, aggregeren en berekenen voordat afzonderlijke, geaggregeerde resultaten worden doorgegeven aan blockchain-netwerken.

Aan de andere kant zouden hybride slimme contracten on-chain gegevens en activaoverdrachten tussen organisaties automatiseren op basis van tevredenheid over het falen van de naleving. Nadat orakels externe gegevens en betrouwbare berekeningen in blockchains hebben geïntroduceerd, kunnen hybride slimme contracten een raamwerk bieden met de doorvoer, vertrouwelijkheid en universele connectiviteit die nodig zijn om oplossingen te creëren voor grote ondernemingen en grootschalige wereldwijde projecten.

Bullish over de mogelijkheden die deze samenwerking met zich meebrengt, zei Sergey Nazarov, de mede-oprichter van Chainlink, dat DeFi in eerste instantie geschikt was voor Chainlink orakels. Hij beweert echter dat hybride slimme contracten pas de waarde beginnen te onthullen die ze kunnen ontsluiten in andere toonaangevende industrieën. Hij voegde eraan toe dat zijn bedrijf verheugd is om samen te werken met een bewezen onderzoeksbedrijf als TECNALIA om de acceptatie van orakels en hybride slimme contracten in dergelijke sectoren te versnellen.

The post TECNALIA werkt samen met Chainlink om orakels toepassingen buiten DeFi te verkennen appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*