Crypto-Prijzen.nl

Team Vitality en Tezos gaan een historisch partnerschap aan

Team Vitality en Tezos gaan een historisch partnerschap aan

Tezos (XTZ/USD) en Team Vitality hebben een historisch technisch partnerschap aangekondigd dat een revolutie teweeg zal brengen in de gebruikerservaring van Team Vitality, vernam Invezz uit een persbericht. De merken hebben zich verenigd om de Vitality gemeenschap uitstekende nieuwe manieren te bieden om met haar sterspelers in contact te komen, mogelijk gemaakt door de zeer geavanceerde en energiezuinige open-source Tezos blockchain.

Ongeëvenaarde merkzichtbaarheid

Topatleten van Team Vitality zullen Tezos vertegenwoordigen met een ongeëvenaarde merkzichtbaarheid in het hele esports ecosysteem. Dit jaar zal naar verwachting een nieuw tijdperk inluiden voor Europa’s toonaangevende esports club in het kielzog van haar toewijding aan de grootste investering in talent die ooit in esports is gedaan.

Nicolas Maurer, CEO van Team Vitality, zei:

Dit is echt een baanbrekende samenwerking voor Vitality, wat passend lijkt aangezien 2022 het grootste jaar in onze geschiedenis wordt. De kansen die Tezos kan bieden om de relatie tussen ons en onze fans te versterken, zijn ongelooflijk opwindend, en we zijn enorm trots dat Tezos ons op deze reis vergezelt.

Mason Edwards, stafchef van de Tezos Foundation, voegde toe:

Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor Europa’s toonaangevende esports team, aangezien de blockchain- en gamingindustrieën blijven bouwen aan een fan- en spelergerichte toekomst voor esports. De beslissing van Team Vitality om de energiezuinige Tezos blockchain als technische partner te kiezen, is een ander signaal aan de gevestigde en groeiende gaming branche dat lage gaskosten, forkloze upgradebaarheid en gebruiksgemak de belangrijkste factoren zijn die de volgende golf van adoptie voor blockchaintechnologieën. Ik ben verheugd om te zien dat Team Vitality zich bij de Tezos gemeenschap voegt.

Team Vitality dichter bij de fans brengen dan ooit tevoren

De zeer belangrijke samenwerking zal Team Vitality de komende jaren dichter bij zijn fans brengen dan ooit tevoren. Het beloont de gemeenschap voor haar steun en geeft ze ongekende toegang tot hun favoriete teams.

Team Vitality en Tezos zullen samenwerken om fans voor te lichten over de voordelen van blockchain als onderdeel van de game-ervaring en om de technologische vooruitgang te presenteren.

De meest geavanceerde blockchain ter wereld

Tezos maakt gebruik van proof-of-stake technologie, waarvan bekend is dat deze een veel lagere impact op het milieu heeft dan proof of work, die andere marktleiders gebruiken. Het baanbrekende partnerschap zal de duurzame ontwikkeling en het gebruik van blockchain technologie bevorderen en proberen de esports- en gaminggemeenschappen erbij te betrekken.

The post Team Vitality en Tezos gaan een historisch partnerschap aan appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*