Crypto-Prijzen.nl

TangleSwap wordt geconfronteerd met stevige concurrentie

TangleSwap wordt geconfronteerd met stevige concurrentie

TangleSwap Exchange, de regerend kampioen van gedecentraliseerde beurzen die op IOTA draaien, en TangleSeaDeFi hebben te maken met stevige concurrentie van een andere op IOTA gebaseerde (MIOTA/USD) DEX genaamd Feeless Finance, zo leerde Invezz.

Over Feeless Finance

Feeless is een gedecentraliseerd protocol dat mogelijk goedkoper is dan elke andere DEX. Feeless Finance is ontwikkeld op een gratis onderliggend netwerk en beschikt over een uitbreidbare infrastructuur, waardoor het zeer schaalbaar is in vergelijking met veel andere DEX’s.

Het is een DEX app met een governance token en een intuïtieve gebruikersinterface. De manier waarop liquiditeitsverschaffers zijn opgezet is vergelijkbaar met Ethereum (ETH/USD). Feeless Finance maakt gebruik van IOTA smart contracts, IOTA’s Digital Assets framework en het Assembly Network.

Hun onderliggende infrastructuur maakt transacties betaalbaarder terwijl hun volume en aantal op grote schaal groeien.

IOTA slimme contracten

IOTA heeft geen kosten, garandeert gegevensbeveiliging en is open source. De slimme contracten zijn de oplossing voor het uitvoeren van slimme contracten bovenop de IOTA Tangle. Ze helpen schaalbare en flexibele slimme contracten in het IOTA ecosysteem te brengen, omdat iedereen een slimme contract blockchain kan verankeren in de IOTA Tangle.

Dit lost een aantal problemen met slimme contracten op. Het maakt ketenaanpassing mogelijk, verbetert de schaalbaarheid, verlaagt de tarieven en faciliteert flexibiliteit.

Maatwerk

Het feit dat iedereen een nieuwe keten kan beginnen, opent heel wat mogelijkheden voor verkenning. Gebruikers hebben volledige controle over de validators en toegang tot hun blockchain en over hoe de vergoedingen worden afgehandeld. Het is zelfs mogelijk om een private blockchain op te zetten met bijna geen publieke data.

Tarieven en schalen

Een enkele blockchain zal uiteindelijk transacties vertragen om andere blokken te produceren, omdat de verwerkingskracht die voor hen beschikbaar is in die keten onvoldoende is. Dit leidt tot buitensporige kosten en beperkte functionaliteit. Wanneer dit een probleem wordt, kunnen extra ketens worden verankerd in de IOTA Tangle, waardoor de kosten worden verlaagd en de schaalbaarheid wordt verbeterd.

Flexibiliteit

In de nabije toekomst zullen allerlei virtuele machines worden ondersteund in een IOTA Smart Contract keten, afhankelijk van de vraag. Hoewel IOTA Smart Contracts relatief ingewikkeld zijn, bieden ze de vrijheid en flexibiliteit om een breed gebruik van slimme contracten mogelijk te maken.

La notizia TangleSwap wordt geconfronteerd met stevige concurrentie era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*