Crypto-Prijzen.nl

Syscoin netwerk lanceert slim contract na blok 1.317.500

Syscoin netwerk lanceert slim contract na blok 1.317.500

Syscoin (SYS/USD) lanceert slimme contracten op zijn netwerk. Syscoin is een blockchain provider en ontwikkelingsplatform, en het team achter het project heeft nu aangekondigd dat het Layer 1 protocol voor de slimme contracten van Ethereum Virtual Machine (EVM) nu op het mainnet staat op blok 1.317.500.

Het team heeft ook de andere fasen onthuld die dit project naar verwachting zal doorlopen. Met deze nieuwste ontwikkeling heeft het netwerk de eerste fase van de NEVM lancering voltooid.

Upgrade biedt grote gebruikersvoordelen

In het persbericht van het bedrijf staat dat deze upgrade gebruikers van het platform grote voordelen zal bieden. Enkele van deze voordelen zijn onder meer een verbeterde beveiliging op het netwerk en het zal schaalbaarheid in het slimme contract brengen.

Bovendien verklaarde het ontwikkelteam van Syscoin dat deze upgrade de basis zal leggen voor de ondersteuning van de volgende EVM Layer 2 op het netwerk.

De upgrade zou plaatsvinden nadat het netwerk blok 1.317.500 had bereikt. Toen dit blok eenmaal was bereikt, ging het Syscoin team naar Twitter om de gebruikers op de blockchain te informeren dat het hele proces binnen een paar uur zou zijn afgerond.

Het Syscoin team heeft gebruikers ook gevraagd om het SYS token niet te verzenden wanneer de update plaatsvindt.

“Alle mijnwerkers worden nu afgesloten en upgraden naar 4.3. Dit duurt een paar uur om te voltooien. Wanneer de #smartcontract keten succesvol is ingezet, zullen we iedereen updaten. Gelieve tijdens de update geen $SYS te sturen”, aldus de tweet.

Het team verklaarde verder dat het van plan was dat zijn proof-of-work consensus de mijntechnologieën van zowel Bitcoin als Ethereum zou samenvoegen. Het netwerk heeft Solidity en EVM compatibiliteit geïntegreerd, waardoor het de basis kan vormen voor projecten op basis van de Ethereum Virtual Machine.

Vanwege deze interoperabiliteit kunnen projecten die op de Ethereum blockchain draaien, naar Syscoin verhuizen om de hoge gaskosten op Ethereum te vermijden. Omdat gebruikers besparen op de transactiekosten, kunnen ze worden overgedragen aan andere gebruikers op het platform.

Jagdeep Sidhu, de hoofdkernontwikkelaar bij Syscoin, verklaarde:

Syscoin zal gebruik maken van de beste eigenschappen van de twee beste cryptocurrencies, namelijk Bitcoin en Ethereum. Daarom zal Syscoin de beveiliging bieden die door Bitcoin wordt geboden, terwijl de programmeerbaarheid van Ethereum behouden blijft. Schaalbare applicaties zullen op dit systeem worden gemonteerd via ZKP’s, die ons voorgestelde gedecentraliseerde kostenmodel voor Ethereum gastarieven zullen introduceren.

Het team gaf verder inzicht in de komende fase twee van de netwerkupgrade. Deze fase zal ZK-Rollups in de blockchain brengen, waardoor de transactieverwerkingssnelheid zal toenemen tot 210K transacties per seconde. Deze hoge snelheden worden bereikt in het eerste kwartaal van 2022.

Fase drie van de upgrade zal plaatsvinden in het derde kwartaal van 2022. In deze fase zal de vanadiumtechnologie worden geïmplementeerd, waardoor de snelheden verder worden verhoogd tot 4 miljoen transacties per seconde.

Syscoin werkt samen met TrustToken stablecoin platform

Tegen het einde van 2020 werkte het TrustToken project samen met Syscoin om betalingsprocessen te versnellen en problemen op te lossen die de Ethereum blockchain teisteren.

Na deze samenwerking zijn vijf stablecoins van het TrustToken netwerk gestart op het Syscoin netwerk. Deze stablecoins waren TUSD, TGBP, THKD en TAUD.

In de recente aankondiging merkte Sidhu op dat met de stablecoins van TrustToken het Syscoin netwerk toekomstbestendig werd en dat het partnerschap aanzienlijke voordelen opleverde in het netwerk.

The post Syscoin netwerk lanceert slim contract na blok 1.317.500 appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*