Crypto-Prijzen.nl

SYS prijsvoorspelling: zal de lancering van slimme contract ondersteuning SYS helpen?

SYS prijsvoorspelling: zal de lancering van slimme contract ondersteuning SYS helpen?

Syscoin SYS/USD is een gedecentraliseerde openbare blockchain en een ontwikkelingsplatform dat een hoge doorvoer biedt door interoperabiliteit tussen verschillende ketens voor tokenized activa.

Ondersteuning van slimme contracten als katalysator voor groei

Op 6 december voltooide Syscoin blok 1.317.500, en alle mijnwerkers sloten af en kregen een upgrade naar 4.3.

Dit duurde een paar uur om te voltooien en het netwerk heeft nu ondersteuning voor slimme contracten.

Bovendien kunnen projecten die op Ethereum draaien, migreren naar het Syscoin Platform.

Syscoin hoopt nu dat Phase 2 veel meer naar het platform kan brengen, en er zijn plannen om zelfs zk-Rollups op het netwerk te implementeren, wat de snelheid zou kunnen verhogen tot 210k TPS in het eerste kwartaal van 2022.

Dan zijn er de fase 3 plannen, die bedoeld zijn om Validium technologie te implementeren om 4 miljoen TPS te bereiken en ervoor te zorgen dat het Syscoin platform op lange termijn levensvatbaar is.

Dit alles heeft het potentieel om de waarde van het SYS token te verhogen.

Moet u Syscoin (SYS) kopen?

Op 7 december had Syscoin (SYS) een waarde van $ 0,637.

Om een beter beeld te krijgen van wat voor soort waardepunt dit is voor het token, zullen we het vergelijken met de hoogste waarde aller tijden en de prestaties van vorige maand.

In termen van zijn hoogste waarde ooit, was het op 5 mei toen het SYS token een waarde van $ 1,14 bereikte. Dit geeft ons een indicatie dat SYS op het ATH waardepunt $ 0,503 hoger in waarde was of met 78%.

Als we kijken naar de prestaties van het token in november, op 1 november, had SYS een waarde van $ 0,312. Dit was het laagste punt van de maand.

Op 30 november verhoogde het zijn waarde tot $ 0,791, het hoogste punt van de maand. Hier kunnen we zien dat het token in waarde groeide met $ 0,479 of met 153%.

Van 30 november tot 7 december is de token echter in waarde gedaald met $ 0,154 of met 19%.

Bovendien zag SYS een toename van het handelsvolume met 46% in de afgelopen 24 uur, evenals een verhoogde marktkapitalisatie met 25%.

Dit maakt het een uitstekende gelegenheid om het token te kopen, aangezien het tegen eind december $ 0,7 kan bereiken, wat het een solide aankoop maakt.

The post SYS prijsvoorspelling: zal de lancering van slimme contract ondersteuning SYS helpen? appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*