Crypto-Prijzen.nl

SynFutures passeert $3 miljard aan cumulatief handelsvolume

SynFutures passeert $3 miljard aan cumulatief handelsvolume

Interhash and GSR partner up to deliver derivatives

SynFutures, een gedecentraliseerde derivatenbeurs, heeft het cumulatieve handelsvolume van $ 3 miljard en 55.000 gebruikers in totaal overschreden, vernam Invezz uit een persbericht, dat gegevens van Dune Analytics citeerde. De mijlpaal komt voor een V2 lancering en slechts vier maanden na de open bèta lancering van het platform.

Dynamisch groeiende markt voor cryptoderivaten

De markt voor gedecentraliseerde cryptoderivaten groeit dynamisch omdat gebruikers ernaar streven hun DeFi investeringsstrategieën uit te breiden. Synthetix en andere derivatenbeurzen hebben al vroeg succes gehad, hoewel de marktkansen nog grotendeels onbenut blijven.

Bovendien hebben veel van deze platforms te maken met beperkingen bij het vermelden van bepaalde handelsparen of activa, waardoor sommige handelaren verder niet op de markt kunnen worden betrokken.

Vrijhandel met SynFutures

Gebruikers van SynFutures kunnen vrijwel alles vrij verhandelen: grote cryptocurrencies, altcoins, goud, aandelen, enz. Iedereen kan gemakkelijk een handelspaar aanbieden. De derivatenbeurs biedt meer dan 150 onderliggende paren, wat meer is dan enig ander platform in gedecentraliseerde derivaten.

SynFutures heeft de meeste gebruikers van alle analoge platforms

Met meer dan 55.000 gebruikers neemt SynFutures het voortouw op het gebied van DeFi derivaten. dYdX heeft het op één na hoogste aantal gebruikers (slechts 61.500). Transacties op SynFutures worden verdeeld onder gebruikers, niet geconcentreerd op een paar adressen, wat bovendien de organische groei van de detailhandel versterkt.

Rachel Lin, CEO en medeoprichter van SynFutures, zei:

$ 3 miljard aan cumulatief handelsvolume is een goed startpunt, en we zijn van mening dat we achter dit aantal ook een goede kwaliteit tractie en het potentieel voor toekomstige groei hebben. We zijn verheugd om de volgende uitbreidingsfase in gang te zetten en onze gebruikers nog meer mogelijkheden te bieden om betrokken te raken en deel te nemen aan ons ecosysteem.

Sterke platformgroei

SynFutures breidt zijn platform agressief uit. Het wordt klaar voor V2, een verbeterde versie van de huidige beurs. Het is van plan om zijn huidige producten uit te breiden met Coin-Margined Futures en NFTures, naast een verbeterde gebruikersinterface en gebruikerservaring.

NFtures is het eerste afgeleide product in de geschiedenis waarmee gebruikers long- of shortposities kunnen innemen in collecties of individuele NFT’s die uit meerdere activa bestaan.

La notizia SynFutures passeert $3 miljard aan cumulatief handelsvolume era stato segnalata su Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*