Crypto-Prijzen.nl

SwissBorg om het Occam.fi $OCC token te vermelden

SwissBorg om het Occam.fi $OCC token te vermelden

Op de Cardano (ADA/USD) Summit 2021 kondigde Occam.fi aan dat SwissBorg, een toonaangevende app voor digitale activa, het native OCC token voor handel zou vermelden, gemotiveerd door zijn enorme en dynamisch groeiende gemeenschap van gebruikers, leerde Invezz uit een persbericht . Bovendien zal de app de mogelijkheid onderzoeken om OccamRazer IDO’s toegankelijk te maken voor zijn gebruikers. Dit is de eerste keer dat SwissBorg het Cardano ecosysteem betreedt.

Mark Berger, voorzitter van de Occam Association, zegt:

“Als in Zwitserland gevestigde entiteiten is het niet meer dan normaal dat Occam.fi en SwissBorg samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. De eerste belangrijke stap is het vermelden van het OCC hulpprogrammatoken op de SwissBorg app, en we kijken ernaar uit om zowel onze bestaande gebruikers – als een geheel nieuwe gebruikersbasis via SwissBorg – de mogelijkheid te bieden om OCC te kopen en vast te houden.”

SwissBorg is een prominente cryptocurrency app in Europa met een half miljoen geverifieerde gebruikers, die cryptofans een eenvoudige manier biedt om tokens te kopen en toegang te krijgen tot DeFi producten, ongeacht hun ervaringsniveau. SwissBorg is beschikbaar voor zowel iOS als Android en zorgt voor een naadloze, intuïtieve gebruikerservaring. Het heeft een 150-koppig internationaal team in dienst en de Virtual Currency licentie maakt het mogelijk om virtuele valutaportfolios aan te bieden en wereldwijd te wisselen.

Na de notering op SwissBorg zal het OCC token beschikbaar zijn voor aankoop via directe fiat on-ramp.

Cyrus Fazel, oprichter en CEO van SwissBorg, zegt:

“Samen met onze vrienden bij Occam.fi werken we aan onze visie om de toegang tot DeFi producten te democratiseren. De eerste stap op weg naar dit doel is het beschikbaar stellen van het OCC token voor onze gebruikers, en we zijn verheugd dat dit eindelijk werkelijkheid kan worden. Occam.fi, en hun reeks DeFi producten, is een veelbelovend project met het potentieel om de groei van Cardano in de komende maanden te katalyseren – we zijn verheugd om met hen mee te gaan op die reis.”

Uiteindelijk zal de vermelding van Occam’s native token SwissBorg in staat stellen een OCC treasury te openen en opbrengsten te verdienen op OccamRazer IDO tokens en OCC, waarbij de beloningen worden gedeeld met leden van ‘Genesis Premium’ en met hun gebruikers. SwissBorg biedt ook manieren om OCC native in te zetten via de app en biedt binnenkort in-app toegang tot OccamRazer IDO’s.

The post SwissBorg om het Occam.fi $OCC token te vermelden appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*