Crypto-Prijzen.nl

SushiSwap herstructureringsgeruchten zorgen voor grote winsten

SushiSwap herstructureringsgeruchten zorgen voor grote winsten

Het grootste deel van de week heeft het grootste deel van de markt geen grote winst geboekt. Dit is echter niet het geval geweest met SushiSwap (SUSHI/USD), die de afgelopen week een leidende stijger was in de gedecentraliseerde financiële (DeFi) markt en de gehele crypto ruimte in het algemeen.

SUSHI is in slechts één week tijd met meer dan 56% gestegen, waardoor het een topmarktwinnaar is. Hoewel het token enigszins is gedaald van deze niveaus, heeft het nog steeds potentieel voor grote winsten vanwege de geruchten over een herstructurering van het DeFi platform.

SUSHI handhaaft de uptrend

SUSHI zit in een gestage opwaartse trend die tegen het einde van de maand begon. Het token heeft zijn winst geboekt ondanks de recessie op de bredere markt. Als zodanig blijft het de aandacht trekken van kopers die op zoek zijn naar een token met prijsactie.

Als SUSHI deze winst kan vasthouden, is het volgende cruciale doel $10. Dit niveau kan gemakkelijk worden bereikt als de opwaartse trend niet uitgeput raakt. Het belangrijkste niveau waar dit token de afgelopen 24 uur uit is gekomen, was $ 9,63, en met een nieuwe opwaartse trend zou het deze niveaus opnieuw kunnen bereiken.

Nadeel is dat de cryptomarkt momenteel een hoge mate van volatiliteit ervaart. Als zodanig is er nog steeds de mogelijkheid van een neerwaartse trend. Als de prijsdalingen zijn uitgeput, kan dit token dalen naar het lagere ondersteuningsniveau van $ 9.

SUSHI’s geruchten over herstructurering

Een van de belangrijkste factoren die aan SUSHI’s winst zijn toegeschreven, zijn geruchten dat het project zou kunnen worden geherstructureerd. Daniele Setagalli wordt verondersteld zich bij SUSHI aan te sluiten. Setagalli is een van de gerenommeerde namen in de DeFi sector. Hij is geaccrediteerd voor enkele van de toonaangevende DeFi-projecten, waaronder Wonderland Monet, Popsicle Finance en Abracadabra.Money.

Onlangs heeft Alex Woodard van Arca een Sushi governancevoorstel ingediend waarin staat dat Setagalli zich bij SUSHI moet voegen als hoofd visionair en strateeg. Hoewel sommige aspecten van het voorstel tot discussie in de gemeenschap hebben geleid, zijn sommigen van mening dat de toevoeging van Sestagalli aan het team een populaire mening heeft gedeeld.

De winsten van SUSHI schoten verder omhoog nadat Sestagalli een aankondiging op Twitter had gedaan waarin stond dat hij een “DEX van Frogs by Frogs” wilde bouwen. Rond deze tijd boekte het SUSHI token opmerkelijke winsten. Als een van de toonaangevende DeFi projecten zou de herstructurering van SUSHI grote voordelen kunnen opleveren voor het platform.

The post SushiSwap herstructureringsgeruchten zorgen voor grote winsten appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*