Crypto-Prijzen.nl

SushiSwap brengt DeFi naar meer dan 6 miljard smartphones

SushiSwap brengt DeFi naar meer dan 6 miljard smartphones

SushiSwap (SUSHI/USD) ging onlangs naar Twitter om haar gloednieuwe samenwerking aan te kondigen, dit keer met Celo’s DeFi for the People initiatief. Door samen te werken met het initiatief hoopt SushiSwap te helpen DeFi naar elke smartphone ter wereld te brengen.

Bovendien heeft de Celo gemeenschap zich bij Sushi aangesloten door een eerste gezamenlijke beloning van $ 12,6 miljoen aan liquiditeitsmijnbouw aan te kondigen in zowel SUSHI als CELO.

De samenwerking tussen deze twee entiteiten heeft een groot potentieel, omdat het DeFi echt een stuk toegankelijker kan maken voor iedereen ter wereld. Celo heeft natuurlijk zijn mobiel-eerst, gebruiksvriendelijke focus. Ondertussen is SushiSwap een expert in DeFi en andere gerelateerde producten. Door hun krachten te bundelen, kunnen ze de mensen en hun behoeften op het gebied van financiële inclusie helpen.

Sushi gebruikers zullen zelf profiteren van Celo dankzij hogere transactiesnelheden en lagere transactiekosten, dankzij Ethereum-compatibele transacties op Celo’s Proof-of-Stake netwerk.

$ 12,6 miljoen aan mijnbeloningen wachten op gebruikers

Zoals eerder vermeld, zijn de twee van plan om de lancering van het initiatief te vieren door $ 12,6 miljoen toe te kennen aan initiële gezamenlijke beloningen voor liquiditeitsmijnbouw. De beloningen worden toegekend aan specifieke paren, waaronder WETH/CELO, WETH/cUSD, WETH/cEUR en cEUR/cUSD, en naar verwachting zullen er binnenkort meer paren worden toegevoegd. De paren gaan vandaag verliefd worden, om 16.00 uur ET.

Zodra ze live zijn, kunnen gebruikers gewoon naar SushiSwap gaan, hun MetaMask verbinden, het Celo netwerk kiezen en beloningen gaan verdienen. Sushi was ook zo vriendelijk om een tutorial te geven over hoe je zo snel mogelijk bij de beloningen kunt komen.

Ten slotte kondigde Sushi ook aan dat de Optic tokenbrug nu live is over Ethereum, Celo en Polygon, waardoor gebruikers activa van Polygon naar Celo kunnen overbruggen zonder via het mainnet te routeren.

The post SushiSwap brengt DeFi naar meer dan 6 miljard smartphones appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*