Crypto-Prijzen.nl

SundaeSwap DEX op Cardano (ADA) lanceert openbaar testnet

SundaeSwap DEX op Cardano (ADA) lanceert openbaar testnet

SundaeSwap, een gedecentraliseerd handelsplatform (DEX) gevestigd in Cardano (ADA/USD), bereidt zich voor om een openbaar testnet te lanceren. Input Output HK, het moederbedrijf van Cardano, kondigde deze lancering aan en verklaarde dat de SundaeSwap DEX zou worden gelanceerd als een testnet.

SundaeSwap DEX op Cardano

IOHK verklaarde verder dat het verwacht meer belangstelling te zien zodra dit openbare testnet wordt gelanceerd. “We verwachten een enorme belangstelling voor dit langverwachte evenement en veel activiteit. Daarom werken we samen”, aldus het bedrijf.

Zoals eerder vermeld, is SundaeSwap een DEX die ook dienst doet als een geautomatiseerd protocol voor liquiditeitsverschaffers. Het wordt ondersteund door zijn eigen native token en het ADA token.

De lancering was aanvankelijk gepland voor zondag, maar werd uitgesteld tot de volgende dag nadat verschillende bugs de lancering hadden vertraagd. Er zijn geen details over de tijdlijn van het testnet of wanneer het zal eindigen.

De DEX zal momenteel op een testnet draaien en degenen die zullen deelnemen moeten de beschreven stappen volgen. Deze stappen omvatten het gebruik van een portemonnee van derden die testnet tokens verkrijgt die worden gebruikt om het netwerk te testen.

DEX testen met een hoog verkeersvolume

IOHK verklaarde dat het testen van het netwerk inhoudt dat het wordt blootgesteld aan een “hoge doorvoer”. Hierdoor kunnen de ontwikkelaars de activiteiten volgen en analyseren. Enkele van de parameters die tijdens het testen moeten worden geanalyseerd, zijn de geheugenlimiet, CPU limiet en blokgrootte.

IOHK heeft verder verklaard dat gebruikers te maken zullen krijgen met opstoppingen en bugs op het testament, die het gevolg zullen zijn van de hoge verkeersvolumes die nodig zijn om alle parameters te beoordelen. Het team drong er bij de gebruikers op aan om de FUD te negeren omdat er bugs aanwezig zullen zijn en moedigde gebruikers aan om feedback te geven over hun ervaringen op het platform.

“Vergeet niet dat dit vroege DApp software is en dat het nog te vroeg is voor DeFi op Cardano. Testnets zijn een belangrijk onderdeel van het herhalen en verbeteren van de ervaring.”

Cardano lanceerde in september slimme contractmogelijkheden, maar kreeg kritiek van de crypto gemeenschap, waarin stond dat het netwerk geen competitieve functies heeft.

Het ADA-token heeft niet gereageerd op het nieuws van de DEX lancering, wat kan worden toegeschreven aan de huidige recessie die op de markt plaatsvindt.

The post SundaeSwap DEX op Cardano (ADA) lanceert openbaar testnet appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*