Crypto-Prijzen.nl

SUN Token prijsvoorspelling na de meedogenloze uitverkoop

SUN Token prijsvoorspelling na de meedogenloze uitverkoop

SUN/USD blijft onder druk staan; de prijs van deze cryptocurrency is sinds 15 november 2021 gedaald van $ 0,042 naar $ 0,010 en de huidige prijs staat op $ 0,015.

Er is nog een mate van onzekerheid

SUN is een geïntegreerd platform voor stablecoin-swap, stake-mining en gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) in de openbare TRON keten.

Efficiënte swaps tussen tokens (of stablecoins) met de beste prijzen, door de gebruiker bestuurde liquiditeitsmining en tokenbeloningen zijn de belangrijkste kenmerken van dit platform.

SUN richt zich op het bouwen van het DeFi ecosysteem van TRON met een hoog niveau van functionaliteit, winstgevendheid en beveiliging door gebruik te maken van meerdere transactieprotocollen.

DeFi zag een aanhoudende robuuste groei in 2021, en gedreven door een grotere acceptatie onder alle investeerders, gaat DeFi een nieuwe groeifase in.

SUN is het oorspronkelijke token van het SUN platform en speelt een belangrijke rol in platformbeheer. Tokenhouders hebben volledige controle over het protocol en kunnen het bestuur van het project beïnvloeden door over wijzigingen te stemmen.

Houders kunnen hun tokens ook inzetten, en het SUN platform beloont hen met beloningstokens op basis van het bedrag dat ze inzetten. Het SUN platform moedigt meer gebruikers actief aan om op verschillende manieren liquiditeit te bieden, waaronder beloningen van transactiekosten die worden aangeboden aan liquiditeitsmarktmakers.

SUN token is afgestemd op het streven van TRON om alle gebruikers gemeenschappelijke voordelen te bieden, en het is belangrijk om te zeggen dat meer dan 40% van de SUN tokens niet wordt gedistribueerd. SUN token wordt eerlijk en duurzaam verdeeld en er zijn geen tokens gereserveerd voor teams. Het team van SUN voegde toe:

In de toekomst zal het SUN platform meer functies krijgen naarmate het ecosysteem groeit, en het aantal use-cases voor het SUN token zal verder toenemen, waardoor gebruikers worden gestimuleerd om een duurzame bijdrage te leveren aan de groei van het ecosysteem.

Fundamenteel gezien is er nog steeds onzekerheid over dit project, en het succes ervan hangt vooral af van de strategie om de marktinvloed uit te breiden.

Technisch gezien blijft SUN onder druk staan en als u besluit deze cryptocurrency in april 2022 te kopen, moet u een “stop-loss” order gebruiken omdat het risico hoog blijft.

Bears in controle van SUN

Bron: tradingview.com

SUN is verzwakt van haar recente hoogtepunten en het kan lang duren voordat de prijzen een groter herstel zien. Het risico van verdere dalingen is nog steeds niet voorbij, het kritieke ondersteuningsniveau staat op $ 0,010, en als de prijs het breekt, zou het volgende koersdoel $ 0,008 kunnen zijn.

Aan de andere kant, als de prijs weer boven de weerstand van $ 0,025 springt, hebben we een open weg naar $ 0,030.

Overzicht

SUN is een geïntegreerd platform voor stablecoin-swap, stake-mining en gedecentraliseerde autonome organisatie (DAO) in de openbare TRON keten. Technisch gezien blijft SUN onder druk staan en is het risico van verdere dalingen nog niet voorbij.

Het bericht SUN Token prijsvoorspelling na de meedogenloze uitverkoop verscheen voor het eerst op Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*