Crypto-Prijzen.nl

Subsocial biedt op veelgevraagde Kusama parachain slot

Subsocial biedt op veelgevraagde Kusama parachain slot

Subsocial, het sociale netwerk van Polkadot (DOT/USD), heeft aangekondigd te bieden op een van de meest gevraagde parachain slots op Kusama (KSM/USD), vernam Invezz uit een persbericht. Subsocial heeft KSM houders uitgenodigd om deel te nemen aan de crowdloan campagne in ruil voor felbegeerde beloningen in SUB, de oorspronkelijke token van het project.

Kusama heeft 11 projecten aangenomen

Kusama heeft met succes 11 projecten binnengehaald sinds de lancering van de eerste parachain veiling in juni. Het ontwikkelt een bloeiend, interoperabel applicatie ecosysteem. Als het sociale netwerk van Polkadot kan Subsocial het eerste social media platform worden dat rechtstreeks integreert met de bloeiende Web 3.0 economie.

Liquiditeit verhogen voor SUB

Subsocial wil zoveel mogelijk waarde bieden door integraties en functies te ontwikkelen die de rijke capaciteit en functionaliteit van zijn ecosysteem laten zien. De beweging van het netwerk om te bieden op een parachain slot zal de liquiditeit voor het SUB token vergroten door de notering op Karura en andere DEX’s mogelijk te maken.

Subsocial om 16,5 miljoen tokens toe te wijzen aan transparante crowdlening

In lijn met het bod lanceert Subsocial een eenvoudige, transparante crowdloan campagne, waaraan het 16,5 miljoen of 16,5% van het initiële totale aanbod van SUB tokens zal toewijzen. De meeste daarvan (15 miljoen) zullen als beloning worden toegekend. De rest wordt verdeeld als verwijzingsbonussen. De bovengrens van de bijdragen aan de crowdlening is vastgesteld op 100.000 KSM.

Gemakkelijke beloning genereren

Deelnemers aan de crowdlening kunnen gemakkelijk verwijzingsbonussen verdienen. Elk krijgt een unieke verwijzingscode, die het mogelijk maakt om beloningen te genereren van 15 SUB per KSM die wordt bijgedragen door hun verwijzingen. Deze worden halverwege tussen de verwijzer en de scheidsrechter verdeeld. Als er verwijzingsgelden overblijven van de toewijzing van 1,5 miljoen SUB, zullen deze worden gebruikt voor de volgende crowdlening.

SUB beloningen onderhevig aan een vestingschema

Wanneer een beloning wordt ontvangen, is er onmiddellijk een vijfde beschikbaar. Het restant wordt onvoorwaardelijk over een periode van 48 weken, waarin het parachainslot wordt verhuurd. Het lage startbedrag is bedoeld om het gebruik van de SUB token in het Subsocial platform te stimuleren. Gebruikers kunnen een sociaal netwerk maken om aan de slag te gaan.

The post Subsocial biedt op veelgevraagde Kusama parachain slot appeared first on Invezz.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*